Hem | Politik | Sverigedemokratisk Ungdom besöker Fridegårdsgymnasiet

Sverigedemokratisk Ungdom besöker Fridegårdsgymnasiet

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Tisdagen den 17 maj 2011 kommer Sverigedemokratisk Ungdom, SDU, att besöka den kommunala gymnasieskolan Fridegårdsgymnasiet i Håbo kommun för att hålla ett bokbord på skolan i Bålsta.

Sverigedemokratisk Ungdom besöker Fridegårdsgymnasiet


Pressmeddelande

SDU har även i valet 2010 velat komma till Fridegårdsgymnasiet, men det är först nu skolledningen gett ungdomsförbundet tillstånd.

Pavel Gamov, förbundssekreterare i Sverigedemokratisk Ungdom, kommenterar:

– Vi har både medlemmar som går på och medlemmar som har gått på Fridegårdsgymnasiet. I skolvalet 2010 blev vi näst största parti med nästan 21 procent av rösterna, inte långt ifrån Moderaterna på 26 procent. Detta trots att varken SD eller SDU någonsin besökt skolan.

– Det är helt enkelt många ungdomar som märker av baksidorna med det mångkulturella samhället och vänder sig till oss, säger Pavel Gamov och fortsätter:

– SDU ser positivt på att vi nu är välkomna att informera eleverna om vårt budskap och svara på frågor om vår politik, något som så klart skall vara en självklarhet. Det är viktigt att partier och ungdomsförbund är aktiva även mellan valen. Detta är bara startskottet på SDU:s omfattande skolbesökskampanj i Uppsala län som kommer att fortsätta till hösten.


* Valresultat i skolvalet 2010: http://www2.ungdomsstyrelsen.se:8080/skolval2010/resultat.jspPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2618