Hem | Politik | Tomas Alm har avlidit

Tomas Alm har avlidit

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Det är med stor sorg vi meddelar att Tomas Alm hastigt har avlidit.

Tomas Alm har avlidit Tomas Alm har avlidit


Tomas har varit politiskt aktiv för Folkpartiet i Håbo och varit ledamot i bland annat kommunfullmäktige och kommunstyrelsen.

- Vi skänker en extra tanke till Tomas familj och nära i deras sorg, säger kommunstyrelsens ordförande Agneta Hägglund.

Till och med onsdag den 19 oktober finns en kondoleansbok i kommunhusets entré för den som vill skriva något till Tomas och hans familj.

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (5 Skickat)

avatar
Thomas Johansson 13 Sep 2012
Tack Tomas för din vänskap och de stunder vi fått tillsammans !
Hoppas du seglar vidare i de oceaner du velat besöka och att dina ideér och tankar lever vidare hos oss andra. Tack för allt !

Din vän & gast Thomas Johansson
avatar
Attila Gal 14 Sep 2012
En av våra mest engagerade lokalpolitiker och samhällsdebattör har gått ur tiden! Du var alltid redo att skriva insändare, besvara kommentarer här på Portalen, oavsett hur långt det var till nästa val. Håbo blir fattigare utan dig! Tack för allt, Tomas!

Attila
avatar
bengt nilsson 14 Sep 2012
Tomas,
Vi minns doktor Alm på en maskerad på tränsvägen för många år sedan. Mycket roligt har vi haft. Många intensiva debatter. Också tisdags-kappsegligarna där vi aldrig klådde dig. Inte trodde jag att en tumör i käken skulle stoppa det.
Tack Tomas, du fattas oss.
avatar
Björn Fredriksson 14 Sep 2012
Det är med stor sorg vi har mottagit beskedet att Tomas inte längre finns hos oss.
Tomas blev medlem i Håbo Båtsällskap , (HBS) för över 30 år sedan och har hela tiden varit engagerad och drivande för att utveckla klubben. För ett antal år sedan blev Tomas hedersmedlem, ett sätt att visa vår uppskattning.
Segling har alltid varit hans stora passion och de otroligt populära s.k. tisdagsseglingarna som startades på 70-talet med ibland upp till 50 segelbåtar varje tisdag utanför klubben var mycket Tomas förtjänst. Han kämpade också hårt med att utveckla ungdomsseglingen hos oss.
Vår fina hemsida, www.hbs.nu är Tomas verk och vi hade nog inte haft vår motoriserade och miljövänliga upptagningsvagn, benämnd 'slamkrypare' om inte Tomas drivit på detta. Slut med stora kranar och risker med det.
Att HBS egen tidning, HBS bulletinen, kommit ut varje år har också varit Tomas förtjänst, ett uppskattat informationsblad för alla medlemmar.
Tommas har haft flera uppdrag som funktionär och nyligen blivit invald i vår styrerlse.
Hans plötsliga bortgång lämnar stora hål som inte blir lätt att fylla.
Vi vill lämna vårat djupa deltagande till Gunilla Alm och deras barn i den stora sorgen.
Styrelsen i HBS
Björn Fredriksson, Royne Eriksson, Kjetil Olsen, Staffan Wohrne, Bengt Nilsson, Sven-Erik Sollander, Gunnar Hermansson, Mats Eriksson, Veikko Salmela, Ingmar Persson.
avatar
Somir 24 Sep 2012
Genom politiken så blev Tomas och jag goda vänner. Jag kommer alltid att minnas honom som en vän. Vi dryftade ofta tankar om allt möjligt mellan himmel och hav. Ofta med mycket politiska inslag såklart. Tomas var lite av Håbos Zorro som kämpade för folket, alltid med kraft, självsäkerhet och entusiasm. Som Attila skrev så lämnar Tomas ett stort hål efter sig som jag tror blir svårt att fylla. Jag har fortfarande Tomas telefonnr i mobilen och idag känns det omöjligt att ta bort det ur telefonen. Tomas gav mig alltid rådet att tänka på familjen i första hand och politiken i andra eller tredje hand. Jag vet att familjen var det viktigaste även för Tomas. Jag kommer alltid att minnas och sakna Tomas. Det är med stor sorg i bröstet som jag skriver det här.
totalt: 5 | visar: 1 - 5

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2713