Hem | Politik | Kära politiker!

Kära politiker!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

(Insändare) Ni (alla utom SD:s Jimmie Åkesson) uppför er som idioter. Först och främst tycks det som att ni helt har tappat verklighetsuppfattningen. Ni tycks ha glömt att ni liksom alla andra människor här på jorden är däggdjur, närmare bestämt en form av apa.Några av er liknar mer en apa än andra. Men hur ni ser ut kan ni ju inte rå för, däremot hur ni uppför er. Tyvärr så uppför ni er som om ni har förlorat egenskaper som empati, sunt förnuft, hänsyn, logiskt tänkande och ödmjukhet.

Att ni har trakasserat, mobbat och uttalat er negativt och nedvärderande om Jimmie Åkesson och hans parti SD i drygt fyra år nu visar hur ointelligenta och trångsynta ni är. Till råga på allt visar ni med ert beteende att vi inte har demokrati i Sverige. Man kan också likna ert beteende som hets mot folkgrupp. Inget av detta hör hemma i vårt land och speciellt inte hos dem som skall företräda landet. Så länge ni beter er som ni gör mot SD och alla som röstat på Jimmie och hans parti kommer ni att ha problem.

Ni påstår att Sverigedemokraterna är rasister. Är inte det ett påstående som borde dömas som hatbrott?! Att så som ni gör, hotar och uttrycker missaktning mot Jimmie och SD visar att ni har sjunkit väldigt djupt. Om ni istället kunde lyssna på Jimmie och ta till er vad han har att förmedla så kommer ni säkert att bli överraskade. Först och främst kommer ni att få klart för er att SD inte är ett rasistiskt parti. För det andra kommer ni att förstå att det inte går att tillåta flyktingar och tiggare välla in i vårt land utan att ta vara på dem, hjälpa dem. SD vill inget hellre än att hjälpa människor, vilket ni inte tycks veta hur man gör.

Sedan kanske till det allra viktigaste, ni hänvisar till SD:s bakgrund, att det var personer som var verksamma i rasistiska partier som startade SD. Men vad spelar det för roll idag? Vill du uppfattas och bedömas som den du var i barn- och ungdomsåren? Då när du sade saker som du inte borde ha sagt. Då när du betedde dig som ett svin? Vill du uppfattas som den personen idag? Inte? Okay, då är det dags för dig att vakna upp och sopa rent framför din egen dörr innan du kritiserar, mobbar och beter dig illa mot Jimmie Åkesson. Vakna herr och fru politiker innan det är för sent. Visa er förmåga att samarbeta och gör det med Jimmie Åkesson och hans parti Sverigedemokraterna. Börja med att be om ursäkt för hur ni har behandlat honom de senaste fyra åren.

Med vänlig hälsning TommyPrenumerera på kommentarer Kommentarer (7 Skickat)

avatar
Pål Christophersen 19 Sep 2014
Självklart är inte alla som röstar SD en rasist - det finns 3-4-5 logiska förklaringar för att rösta SD som inte är relaterat till rasism.

Men om tiotals personer som arbetar politisk i SD avslöjas som rasister, då tycker jag det är legitimt att kalla SD ett rasistiskt parti.

Lars Isovaara, Erik Almqvist, Hannes Muller, Eva-Maria Olsson, Catharina Stranqvist, Åke Möller, Thomas Bengtsson, Jan Selander, Christoffer Dulny etc etc

Vet du vad dom har gemensamt Tommy ?
Reply Tummen up Tummen ner
-3
Rapportera som olämpligt
avatar
Joakim Jansson 21 Sep 2014
Så om 10 Iranier åker dit för stöld då är alla Iranier tjuvar.? Det är alla fall så du resonerar Pål.

Ett parti är rasistiskt om något i PARTIPROGRAMMET är rasistiskt. 30 medlemmar har fått lämna men SD har väl ändå flera tusen medlemmar?
Det finns ingen rasism i SD:s partiprogramm.

Däremot så är Svenskarnas Parti rasisitiskt då de i sitt programm vill skicka ut personer som inte ser ut som svenskar.

Vänsterpartiet hade ju också lite problem i somras då 6 personer öppet sympatiserade med terrorgrupperna AFA och Revolutionära fronten. Men den nyheten fick inte så mycket genomslag alls.
avatar
Pål Christophersen 21 Sep 2014
"Mycket märklig kommentar. Om tjugotals personer avslöjats som rasister då är hela partiet rasistiskt?
Kan man då säga att om 10 Iranier ertappats för stöld är alla Iranier tjuvar då?"

Nix det var inte det jag sa. Du kan säkert hitta 20 personer i alla parti som är rasister - problemet är att dom som avslöjats i SD är inte personer som bara röstar på partiet: det är personer som kandiderar eller har arbetat för partit i viktiga positioner.

Lars Isovaara var riksdagsman
Erik Almqvist var riksdagsman
Christofer Dulny var förstanamnet i Stockholm
Eva Maria Olsson var femte namn och politisk sekreterare i Malmö
Hannes Muller ordförande på Gotland
etc etc

Så nej jag resonerar inte så som du påstår - jag resonerar att när så många ledande politiker i ett parti är rasister då tycker jag det är legitimt att kalla det ett rasistisk parti.

Enligt dig så måste partiprogrammet va rasistisk för att det ska va ett rasistisk parti. Jag tror nog inte någon vill skryta i sitt partiprogram av att dom är rasister - men det ger nog lite mer kredibilitet om inte fler regionale och centrale politiker hoppade av politiken på grund av rasism.

SD i Håbo - kan inte uttala mig om dom. Så gott känner jag inte SD i lokalpolitiken
Reply Tummen up Tummen ner
-2
Rapportera som olämpligt
avatar
Joakim Jansson 21 Sep 2014
Mycket märklig kommentar. Om tjugotals personer avslöjats som rasister då är hela partiet rasistiskt?
Kan man då säga att om 10 Iranier ertappats för stöld är alla Iranier tjuvar då?

Ja det är en del som ertappats för rasism i SD, vilken tur att de haft så skärpt partiledare som agerat och kastat ut dessa.

Vi hade ju också ett fall i Vänsterpartiet där 6 personer i ungvänster öppet stödde terrororganisationerna AFA och Revolutionära fronten. De blev också uteslutna, men nyheten fick inte alls lika stort genomslag i media. Varför?

Det är okej att kalla ett parti för rasistiskt men då måste man peka på något i PARTIPROGRAMMET som är rasistiskt. Jag hittar i alla fall inget.

Pål är SD i Håbo rasister enligt dig?

Svenskarnas parti däremot är ett rasistisk parti då dem förespråkar att skicka hem personer som inte är av "nordisk ras" och detta trots att man bott i Sverige hela sitt liv.
avatar
Tommy Hildorsson 20 Sep 2014
Nej det vet jag inte så du får berätta.
Med vänlig hälsning tommy
avatar
Pål Christophersen 20 Sep 2014
Alla är f.d SD-politiker som dom senaste 2 åren har lämnat politiken efter rasistiske uttal/kommentarer.

Nu är jag inte så naiv att jag inte tror att det finns rasister i varje parti - men i SD är det så många av dom att jag tycker det är legitimt att kalla det ett rasistisk parti. MEN - innan någon påstår det - jag säger INTE att jag tror majoriteten av dom som röstar SD är rasister. Faktisk tror jag en rätt liten del är just det.
avatar
19 Sep 2014
Äntligen någon som förstår och har lyssna, bra skrivet!!
totalt: 2 | visar: 1 - 2

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2726