Hem | Politik | Stanna Jorden, jag vill hoppa av

Stanna Jorden, jag vill hoppa av

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

(Insändare) Människor lider av värk, sjukdomar och andra åkommor! Detta bara för att det inte finns tillräckligt med folk på sjukhus, äldreboende och vårdcentraler. Det är arbetslöshet?! Hur kan det vara arbetslöshet när det saknas personal vart man än vänder sig? Hur kan det vara så långa väntetider att få saker utförda, få beställda varor, operationer och behandlingar när det är arbetslöshet!?

Stanna Jorden, jag vill hoppa av, skriver insändaren Stanna Jorden, jag vill hoppa av, skriver insändaren


Det har kommit in ett nytt parti i Riksdagen! Visst va bra! Nää, dom tänker annorlunda!!! Men va bra, då får vi samarbeta så att vi får ett Sverige som alla vill ha. Nää, vi vill inte ta i dem med tång! Men va fan! Vi har valt er att representera oss och då skall ni fan i mig göra det också! Nej dom är rasister! Har ni kollat vad de vill och vilken politik de vill ha? Nää, dom är rasister! Men va fan! Nu är varken medlemmarna i partiet eller de som röstar på dom rasister. Men om de nu skulle vara rasister, skulle det inte vara bra att samarbeta med dem och reda ut situationen och ge oss svenskar den regering vi vill ha?! Nää, dom är rasister! Men va fan! Har du nyss börjat i skolan? Hur gammal är du? Om du inte kan samarbeta med andra som har en annan syn på människor och det samhälle vi lever i, hur skall vi då kunna få ett land som vi vill ha???

Människor rånar varandra, butiker och banker! Människor är förbannade på andra som tänker annorlunda! Människor stjäl, misshandlar och ljuger för varandra! Man måste låsa bilen när man lämnar den så att ingen skall stjäla den. Man måste låsa dörren på kvällen för att ingen skall ta sig in i huset eller lägenheten på natten. Man har vakter och larm i butiker och varuhus för att kunna hålla koll på människor så att de inte stjäl varor. Det som var maskulint och manligt för 50 år sedan har blivit neutralt idag. Könsrollerna har neutraliserats eller helt enkelt bytt plats. Det är dags att ominstallera känslorna så att vi attraheras av ???, ja, så att vi attraheras av vadå? Det finns inget kvar av manligt och kvinnligt. Vi fostras att leva i ett könsneutralt samhälle där kvinnor besätter i stort sett alla tjänster inom dagis, förskolan, skolan sjukvården och åldringsvården. Trots det bildas ett feministiskt parti och propageras att fler kvinnor skall besätta högre poster i styrelser och börsnoterade företag.

Det sägs att det varit kris och rätt som det är drar de upp stora rubriker om att det är kris och depression. Trots det så köper vi, sliter och slänger som aldrig förr. Återvinningsstationerna går på högvarv och sopbergen stiger i höjden. Vi lämnar skit efter oss var vi än drar fram. I den vackraste naturen dyker plast, flaskor, bildelar och allt som tänkas kan, upp. Det finns snart ingen plats på jorden där tystnad och stillhet rådet. Det är till och med rusningstrafik i luften och då tänker jag inte bara på alla flygande farkoster som korsar luftrummen kors och tvärs. Fjärrkontroller, mobiltelefoner och all tänkbar elektronik skickar ut sina strålar genom luften utan att vi inte kan se dem. Människor går omkring som robotar med proppar i öronen och sladdar hängande och dinglande överallt.

Hjälp! Stanna jorden, jag vill hoppa av.

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Christian Johansson 23 Sep 2014
Tommy Hildorsson klockrent skrivet som vanligt.
Tummen upp.
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2685