Hem | Politik | Alliansen bjuder in till ett öppet möte

Alliansen bjuder in till ett öppet möte

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Söndagen den 23 november klockan 15:00, är du välkommen till kommunhuset för ett första, i en rad av öppna möten, där du får en chans att berätta om dina tankar och idéer om hur Håbo ska utvecklas

Alliansen bjuder in till ett öppet möte Alliansen bjuder in till ett öppet möte


- Jag som fått förtroendet att leda detta arbete ser med tillförsikt fram emot ett gott samarbete med alla kommuninnevånare och kan inte nog understryka vikten av en god kommunikation säger Carina Lund, Håbo kommuns nya kommunalråd.
Våra prioriterad politiska områden är kommunal ekonomi, bostadbyggande och planering, insatser för bättre resultat i skolan, näringslivsfrågor och kontakt med företagandet, omsorgen för barn och äldre, såväl vad gäller valfrihet som erbjudande, miljö och klimatarbetet, arbete för aktiv integration och åtgärder för ökad samhällsservice i Skokloster.

På det öppna mötet deltar förutom Carina Lund även Göran Eriksson, Håkan Welin, Fred Rydberg samt Christian Nordberg från den nya alliansen.

Välkommen !

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (6 Skickat)

avatar
Krister Karlsson 16 Nov 2014
Hoppas fritidspolitikerna har mer att säga till om denna gång. På mötet med pensionärerna på Skeppet i våras före valet var det tyvärr inte mycket de kunde göra. Jag är skeptisk.
avatar
Håkan Sundström 16 Nov 2014
Hej Krister
Nu har du tidernas möjlighet att påverka dina politiker. Kom till mötet den 23 nov kl 15.00 och presentera dina förslag till en bättre medborgardialog som du efterfrågat under lång tid. Mötet får inte ha den karaktär som var under Nina Lags tid utan måste få en kvalitetsstämpel och ha en större respekt över mötet som förhoppnings nu kommer tillstånd.
Sprid informationen om mötet till så många som möjligt så kan detta bli något bra.
avatar
Krister Karlsson 16 Nov 2014
Tänker politikerna svara på inlägg på Håbo-Portalen? En enkel fråga. Tänker kommundirektören förklara sig på Portalen? Tänker politikerna arbeta för att polisväsendet fungerar i Håbo kommun? Med hänsyn tagen till arbetets gång i kommunen så bör man ändå ägna några timmar i veckan på att svara även på Portalen. Alla har inte tillgång till nätet hemma. Man får se denna första inbjudan som en ev.start på dialog med medborgarna. Nästa möte bör då annonseras även i Bålstabladet och kanske den nya Magasin Bålsta. Sedan är det upp till var och en att välja om man vill delta i mötet naturligtvis.
Reply Tummen up Tummen ner
-2
Rapportera som olämpligt
avatar
Johan 16 Nov 2014
Anta att det kommer 20-30 personer med olika budskap. Hur mycket hinnar man med då? Låter som spel för kulisserna!
avatar
Attila Gal 16 Nov 2014
Står ingenstans att mötet sänds live på nätet. Det vore önskvärt.

Attila
avatar
Attila Gal 18 Nov 2014
Kollade upp detta, och ska inte sändas live.
totalt: 3 | visar: 1 - 3

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2711