Hem | Politik | Se kommunfulmäktiges sammanträde från 21 september

Se kommunfulmäktiges sammanträde från 21 september

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Fullmäktiges sammanträddes kommunhuset i Bålsta. Sammanträdet startade klockan 19.00 med allmänhetens frågestund.

Kommunfulmäktiges sammanträde 21 september Kommunfulmäktiges sammanträde 21 september


Vid sammanträdet kommer behandlades bland annat följande ärenden:
• Bredbandsstrategi för Håbo kommun
• Exploateringsbudget samt tilläggsavtal till exploateringsavtal Frösundavik Del 1....
• Exploateringsbudget för Dragets verksamhetsområde
• Medborgarförslag angående cykelväg/gångväg mellan Bålsta och Hjälstaviken
• Medborgarförslag angående belysning längs gång-/cykelväg mellan norra och södra Eneby
• Motion angående framkomlighet för den "mjuka linjen"
• Val av nämndemän i Uppsala tingsrätt för perioden 2016-2019


Klicka på bilden under för att se sammanträdetPrenumerera på kommentarer Kommentarer (40 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 22 Sep 2015
Sitter på älgpass och lyssnar på KF mötet och kan konstatera att enkla motioner ska ta flera månader till beslut. Tack Michael Rubbestad för att du styrde upp den teaterdiskution som ägde rum. Här måste jag berömma Owe Fröjd för sitt ihärdiga sätt att försvara motionen. Hade det varit ett medborgarförslag hade diskussionen varit avslutad efter 3 minuter, nu tog det 35 minuter i anspråk av hela KF mötet på drygt 1 timme.
avatar
Christian Johansson 22 Sep 2015
Efter att ha sett detta KF sammanträde måste jag säga. Vad sjutton håller ni på med.
Ni talar om påhopp och kränkningar från allmänheten och så ser man politiker sitter och hånflinar åt andra politiker i talarstolen.
En stor del av mötet handlade om Owe Fröjds motion om att lappa felparkerade bilar och hur lång tid motionen tagit.

Owe Fröjd (Båp):
I sak håller jag med dig, håller även med att det tagit lång tid. Men du kan inte säga att detta är något nytt?
Det finns jättemånga exempel på motioner / frågor som tagit tid att besvara.

Werner Schubert (S).
Werner tog chansen att göra partipolitik av denna enkla fråga. Ja det är underkänt att det tar 7 månader att besvara denna enkla fråga men som jag sa det är knappast något unikt att det tagit så lång tid.
Sen hans kommentar om "det tvingar pensionärer att släpa sina kassar genom trafikerade vägar till närmaste busshållsplats" är bara patetiskt.
I sak har han rätt men det är ju inget som uppstod så fort det nya styret tillträdde. Det fanns ju även under Er mandatperiod.

Det här är inget att göra partipolitik av. Se bara till att motioner / frågor besvaras snabbare i fortsättningen. Problemet har funnits oavsett färg på styret. .

Med hopp om bättre KF sammanträden i fortsättningen.

Med vänlig hälsning

Christian
avatar
Attila Gal 04 Okt 2015
Håller med dig Christian, men att hånle åt varandra i kommunfullmäktige förekommer tyvärr.

Spolar man fram till 33:10 och tittar och lyssnar förstår man vad Christan Nordberg (MP) i talarstolen menar. Någon, från socialdemokratiskt håll, vad han uttryckte, skrattade åt honom.
Han missade samtidigt att även en herre på podiet gjorde samma sak, då han bytte blick med någon bland socialdemokraterna.

Men sånt fanns förr också, tex när Agneta Hägglund (S) påpekade i talarstolen att Nina Lagh (M) flinade åt henne.

Kanske dags att kommunfullmäktiges ordförande påpekar det opassande i detta. b7c7e1
avatar
Owe Fröjd 22 Sep 2015
Jag håller med dig Christian, det var av den andledningen som jag föreslog en ändring av arbetsreglerna för motioner och medborgarförslag under förra mandatperioden, att kommunstyrelsen nu skall vara ansvarig för beredningan av alla motioner och medborgarförslag.

Problemet är att kommunstyrelsen inte tar detta kommunfullmäktigebeslut på allvar, jag kommer på nästa kommunstyrelse att ta upp hur denna arbetsordning skall hanteras i framtiden.

Det vore även på sin plats om kommunstyrelsens ordförande känner till vad som gäller, det är inte särskilt klädsamt att gå upp på kommunfullmäktige och försöka förklara vad som gäller och därtill tillrättavisa motionärer, särskilt som man har fel:))
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Attila Gal 27 Sep 2015
Svar till Owe Fröjds kommentar från en annan sida :

Owe, återigen, det är inte mitt namn som står under inlägget som du hänvisar till och känner dig kränkt av. Kommentarer granskas inte före publicering, och kräver inget godkännande! Vill du få kommentaren rättsligt prövad bör du anmäla kommentarens upphovsman, men du anmäler självklart den/det du vill.

Sedan, vad jag kan erfara, du är inte en myndighetsperson, utan del av en beslutande politisk församling.

Men, ok, mitt mål är att ha ett levande forum.
Upplever du vara påhoppad och kränkt av vissa personer framöver, får du ange vilka ord och meningar du opponerar dig mot så jag lovar att titta på saken.
Jag kan inte analysera och avgöra själv vilka ord eller mening/-ar som gör att du känner dig kränkt eller påhoppad.

OBS att jag anser inte att detta är min skyldighet, men jag respekterar viljan hos dig att debattera som politiker.

Attila Gal
HåboPortalen
avatar
Owe Fröjd 27 Sep 2015
Attila
Du skriver:

"Kommentarer granskas inte före publicering, och kräver inget godkännande"

Här är en skärmdump från din sida, detta är ett villkor som du själv beslutat om och som du själv krävt innan publicering.
Tycker du att ett inlägg inte är kränkande, förtal eller nätmobbing så publicerar du det. Det är väl där som vi tycker olika i den juridiska ansvarsfrågan i det som du godkännt och publicerat??

Dina villkor för införande, och som du själv beskriver det:

"Ditt inlägg har blivit sparats och kommer bli synligt efter att moderatorn har godkänt det"

Jag avstår från ytterligare kommertarer över din juridiska hantering av ditt forum
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Attila Gal 27 Sep 2015
Owe, det är korrekt att sidan under en testperiod, modererades, dock så är inte fallet sedan ett tag.
avatar
Owe Fröjd 01 Okt 2015
Men under en tid hade du alltså det juridiska ansvaret över vad som skrevs om mig, eller???
Du kanske skulle vara lite mer ärlig och skrivet: NUMER granskas och godkänns inte inläggen längre?? och inte bara helt enkelt konstaterat att detta inte görs/gjorts?
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Attila Gal 01 Okt 2015
Man är antingen ärlig eller inte ärlig. "Lite mer ärlig" existerar inte i min vokabulär.
Portalens kommentarer genomgick under dessa 12 åren olika medlemskaps- kontra modereringsfaser som jag kan sammanfatta så här:

- oregistrerade/omodererade
- oregistrerade/modererade
- registrerade/modererade
- registrerade/omodererade

Idag har jag begärt ett möte med Carina Lund i hennes egenskap av kommunalråd för att diskutera medborgardialogen och dess möjligheter och villkor i Håbo kommun.
Detta försök har jag gjort flera gånger, har för mig att även när du var kommunfullmäktiges ordförande. Dock hittills utan att ni politiker har besvarat mitt önskemål och initiativ.

La även till i kommentarsinfo nu samma sak som jag skrev till dig tidigare: Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen.
avatar
Owe Fröjd 03 Okt 2015
Attila
I mitt vokabulär finns det nyanser mellan t.ex vitt och svart, ärlig eller oärlig, men vi är alla olika i våra värderingar, moral och etik.

Jag har också för mig att du kontaktade mig om medborgardialog för många år sedan, om jag inte minns fel ville du inom ramen för ditt företag få ensamrätt på en ny informationsskrift, och att kommunen skulle skippa Bålstabladet och köpa denna tjänst av dig i stället??

Du skriver även att om jag känner mig kränkt eller förolämpad att jag skall kontakta Håboportalen, detta har jag gjort ett flertal gånger utan att du tydligen uppmärksammat detta, eller viljat ta in det
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Attila Gal 04 Okt 2015
Owe,
Vill du nyansera och vara halvärlig eller lite oärlig är det upp till dig hur du är som människa eller lokalpolitiker.

Det är korrekt, att när jag hade tidskriften HåboPortalen 2009 så propagerade för att kommunen ska använda en uteslutande lokal tidning för att nå ut till medborgarna i kommunen. Ser inte poängen i att Håbo kommuns angelägenheter ska man läsa om i Bro eller i Kungsängen, för att inte tala om vilken onödig pappersanvändning att Håbos kommunsidor trycks i onödan i ca 15.000 extra tidningar utanför kommungränsen. Men hur hamnade du i detta spår nu? Har du och jag diskuterat detta, har du bara noterat att jag kontaktade dig eller har du konkret gjort något åt saken? Heltärligt talat kommer jag inte ihåg.

Vill du som lokalpolitiker utveckla medborgardialogen i Håbo, som jag antar att per definition du borde göra, så jag är beredd att möta dig igen eller vilken annan politiker som helst.

Skriv ett mail till info@haboportalen.se och skriv ner vilka ord i vilken kommentar du blev kränkt av. Just nu finns det 3605 kommentarer här, och det tar tid att läsa igenom alla där du skrev. Då förefaller enklare att du mailar vilka du menar.
avatar
Owe Fröjd 04 Okt 2015
Attila, du frågar om hur jag kom in på detta spår? Du skrev ju i ditt inlägg att du hade för dig att du kontaktade mig i denna frågan om en bättre medborgardialog, jag bara konstaterade att du kom ihåg rätt!!!
Själv delar jag inte din uppfattning om att även informera våra grannkommuner om vad som händer i Håbo skulle vara fel, snarare tvärtom, det är inget fel med att marknadsföra vår fina kommun utanför vår kommungräns, tycker jag!

Vill även påminna mig om att politikerna informellt diskuterade ditt förslag och konstaterade att det skulle innebära en försämring mot dagens lösning, detta när det gällde både kvalitté och läsvärde i övrigt.
Jag har även en viss förståelse för att kommunens lösning innebar ett negativt ekonomiskt utfall för ditt företag, och din framtida inställning till både bladet och Håbo kommun
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Attila Gal 04 Okt 2015
Owe,

Jag kan tycka att som politiker är det enkelt och bekvämt att välja Bladet, där kritiska synpunkter får en viss begränsning både innehållsmässigt och utrymmesmässigt.

Nu börjar du blanda in även min ekonomi (efter att tidigare började du blanda in mina familjemedlemmar). Du är kanske van att använda alla tjuvknep som finns. Jag har en känsla av att du vill trakassera och förfölja mig. Kanske du har gjort sånt förr, som brandförman tex, vad vet jag?

För min del har jag inget nytt att skriva till dig, så jag sätter punkt här.
avatar
Owe Fröjd 04 Okt 2015
Nej Attila, jag vill inte trakasera eller förfölja dig på samma sätt som vissa andra här på portalen gör mot mig, både personligt och ekonomiskt och detta med benäget bistånd av ditt godkännande och din publicering.

Det stämmer som du antyder att jag blev anklagad för trakaserier för ca 10 år sedan, jag blev dessutom polisanmäld för den saken, det hela renderade i att åklagaren inte inledde någon förundersökning och avvisade ärendet efter bara tre dagar, och företaget som anklagade mig fick betala mig ett skadestånd på 2.350.000 kronor.

Så trakaserier och falska anklagelser kan bli väldigt dyrt för de som missbrukar detta.
Därmed avslutar även jag min debatt med dig i denna fråga
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Håkan Sundström 07 Okt 2015
Owe
Hur sanningsenlig är du idin förklaring till Attila Gal om ditt avsked från räddnngstjänsten för ca 10 år sedan. När jag läser kommunalarbeterens beskrivning av situationen står det inte att det handlar om ett skadestånd utan att du blev utköpt med 13 årslöner till en kostnad av 2.350.000 kr. Alla kan läsa bif länk och jämföra sanningarna:
http://www.ka.se/brandforman-utkopt-far-13-arsloner
avatar
Owe Fröjd 07 Okt 2015
Ja. om man läser kommunalarbetaren, som blev en av mina motparter till slut, så den artikeln är lite vinklad:)) Dock stämmer summan.

Sedan så vet jag inte vad detta personliga förehavande har med denna tråd, eller Håbo kommun att göra, kanske bara ytterligare ett förtal eller mobbningsförsök, det kan bara Attila eller du svara på.

PS
Du skriver mitt "avsked" från räddningstjänsten, vilket bara är ett ytterligare förtal från dig då det inte är sant, jag lägger detta uttalande i samma hög som allt annat som du felaktigt skrivet/påstått om mig
DS
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Håkan Sundström 07 Okt 2015
Owe
Jag bara gav min kommentar på ditt manipulerande svar till Attila Gal beträffánde ditt avsked från räddningstjänsten för ca 10 år sedan. Var och en som läser länken jag hänvisar till, får göra sin egen tolkning av din sorti inom räddningstjänsten.

Jag använde ordet "avsked" för jag ville vara fin i kanten och inte ge min tolkning efter att ha läst kommunalarbetarens artickel om ditt avsked.

Om du anser att ordet avsked är ett påhopp, så måste du söka ditt problem på annat håll.
avatar
Owe Fröjd 08 Okt 2015
Ja. Håkan. och min reflektion, både till dig och Attila, var vad mina personliga saker och händelser med min tidigare arbetsgivare har med denna tråd att göra??

Sedan är det arbetsrättsligt en jätteskillnad på vad som avses med ett avsked, som i detta fallet att jag avslutade min anställning på egen begäran på grund av arbetsgivarens och min fackliga organisations felaktiga handlande och fick ett stort skadestånd på grund av deras felaktiga agerande, eller om, som man kan läsa/tolka i din och Attilas beskrivning, att jag skulle fått avsked från från min anställning, vilket är fullständigt fel.
Och din länkning till en artikel som är felaktig känns inte så relevant för sanningen i denna frågan.
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Attila Gal 08 Okt 2015
Owe Fröjd, VAR, som du påstår, skriver jag att du fick avsked, eller man kan dra den slutsatsen i min text???
Jag skrev att jag känner mig trakasserad av dig och kanske du har gjort sånt förr, vad vet jag? sedan var det DU som berättade vad som hände för 10 år sedan.

Du har dessutom tagit dig friheten att göra inlägg på min privata Facebooksida och där började du dra paralleller mellan min arbetsgivare och HåboPortalen. Tur att jag såg ditt inlägg och tog bort det genast. Det är bara pinsamt av dig som kommunfullmäktiges 1:e vice ordförande i Håbo kommun att göra på det sättet.

Innan dess blandade du in min sambo, mina kroppsdelar samt även min ekonomi här på HåboPortalen.

Återigen, sluta förfölja och trakassera mig!
avatar
Christian Johansson 08 Okt 2015
Jag såg att Göran Eriksson (C) lämnar sin post i kommunstyrelsen och som gruppledare för (C).
Innebär detta att Göran lämnar politiken?
Vad få personer vet är att Göran Eriksson en gång erbjöds kommunalrådsposten.

Med vänlig hälsning

Christian
avatar
Attila Gal 09 Okt 2015
Hej Christian,

Kontaktade Lisbeth Bolin (C) i fråga och hon hälsar att Göran Eriksson är fortfarande ordförande i Centerpartiet Håbo. Christer Staaf är vice ordförande och han går in istället för Göran när det behövs.

Attila Gal
HåboPortalen
avatar
Håkan Sundström 08 Okt 2015
Hej Christian
Ja jag visste det, men det var för många valperioden sedan och erbjudandet kom från S när de skulle bilda en majoritet med C och Fp som blev (Misam). BåP fick inte några poster utan satt utanför i KF och tjurade/protesterade.
avatar
Owe Fröjd 09 Okt 2015
Nja, förslaget kom faktiskt från mig och Bålstapartiet. Jag föreslog att (C) skulle få kommunalrådsposten, Bålstapartiet skulle inte kräva att få ha kvar posten som ordförande i kommunfullmäktige, jag skulle lämna den till Arne Brocknäs.
Då hade det blivet en borgerlig majoritet med stöd av Bålstapartiet.

(C) valde att tacka nej till detta förslaget, så det blev inte någon borgerlig majoritet den gången.
avatar
Håkan Sundström 09 Okt 2015
Nja Owe, ditt ordval stämmer dåligt, S skulle nog inte skriva under på din beskrivning. Bl.a. uttryckte Thomas Lindström att aldrig mera regera ihop med BåP. Detta uttalande fick han ta tillbaka i sambandmed bildandet av majoritet 2011-2014 när förhandlingarna sprack med Fp och C.
avatar
Owe Fröjd 10 Okt 2015
Du får gärna fortsätta med att gissa och påstå felaktigheter, det är din trovärdighet som du sätter på spel, inte min, jag överlåter till läsarna att tro på vem dom vill.

Den "lilla" skillnaden mellan våra påståenden är att jag satt med i förhandlingsgruppen och var med och ledde dessa förhandlingar, medan du tror och gissar bara.
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Håkan Sundström 10 Okt 2015
Bra förslag Owe, låt läsarna avgöra trovärdigheten hos oss båda.
avatar
Jan-Eric Hernkrantz 12 Okt 2015
Owe,
Efter att ha läst artikeln i ”Kommunalarbetaren” kan jag konstatera att din beskrivning av ärendet som gav dig 13 årslöner inte är sanningsenlig, och därmed är du inte trovärdig. Du skriver i ett flertal insändare att du fick ett skadestånd. I ”Kommunalarbetaren” står att du blev utköpt med 13 årslöner. Eftersom det är fråga om årslöner har du sannolikt fått betala inkomstskatt på beloppet. Eller hur? Dessutom har sannolikt din dåvarande arbetsgivare fått betala sociala avgifter på dessa årslöner. Hade det varit ett skadestånd som du vill göra gällande hade varken inkomstskatt eller sociala avgifter varit tillämpbara. Skadestånd har inget sådant innehåll. Att kalla ersättningen för ett skadestånd är bara en tröst för den drabbade, dvs. du. I ett större offentligt sammanhang är beskrivningen inte sanningsenlig vilket gör att dina uttalanden, muntliga som skriftliga, blir mindre trovärdiga. Som politiker bör du vara rädd om sanningen och trovärdigheten, även om den svider.
avatar
Owe Fröjd 12 Okt 2015
De 16 årslöner som nämns är fullständigt fel, det finns inget i avtalet som nämner det. Skadeståndet bestod bland annat av utbetalning av i förtid inarbetad pensionsförmån, och den var därmed skattepliktig, samt lite andra skattefria förmåner.

Och andra sidan vet jag inte vad detta har med denna tråd att göra, det avtal jag träffade med min arbetsgivare var fullt normalt och helt lagligt, och i högsta grad personligt och har inget att göra med min roll som politiker.
Sedan kan jag upplysa dig om att alla skadestånd inte är skattefria, vilket du borde veta?
Reply Tummen up Tummen ner
-3
Rapportera som olämpligt
avatar
Håkan Sundström 12 Okt 2015
Owe
Eftersom du fortfarande vidhåller att du fick ett skadestånd så kan du väl offentliggöra ditt avtal med räddningstjänsten så vi kan göra vår tolkning av ordet "skadestånd". Enligt kommunalarbetaren så blev du utköpt.
avatar
Owe Fröjd 12 Okt 2015
Rättelse, jag skrev 16 årslöner i mitt svar, det stod tydligen i tidningen enligt dig att det var 13 årslöner. Det rätta är att de inte nämns några årslöner överhuvudtaget i mitt avtal.

PS
Har du bett de politiker/tjänstemän som du felaktigt gjorde en polisanmälan mot om ursäkt ännu?
DS
Reply Tummen up Tummen ner
-2
Rapportera som olämpligt
avatar
Christian Johansson 13 Okt 2015
Vem är personen till höger om Owe Fröjd på bilden?
avatar
Owe Fröjd 13 Okt 2015
Hej Christian, vet inte om jag vågar svara, jag kanske blir uthängd eller påhoppad av någon "rättshaverist" eller moderator om jag svarar, men jag chansar:))

Det är vår nya kommunsekreterare Johan Utter, vår tidigare sekreterare Hans Nordstedt har avgått med pension
Ha en bra vecka
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Jan-Eric Hernkrantz 13 Okt 2015
Owe,
Vilka skadestånd är skattepliktiga? Eftersom du tycks ha den kunskapen, som jag saknar, kanske du kan upplysa oss läsare på HP vilka dessa skadestånd är. Ditt svar att ersättningen avsåg 16 årslöner och inte 13 har ingen betydelse. Det framgår klart av artikeln i ”Kommunalarbetaren” att du avskedades samt att du erbjöds 13 årslöner för att du skulle säga upp dig på egen begäran. Ett rätt vanligt förfarande när ett företag/organisation vill bli av med en icke önskvärd medarbetare. Istället för en långdragen kostsam process för båda parter når man en uppgörelse så att var part snabbt kan gå vidare. Något skadestånd är det alltså inte, även om du i din egen fantasi upplever det så. Att blanda fantasi och verklighet på det sätt du gör skapar ett trovärdighetsglapp som du som politiker borde uppmärksamma och undvika. Både du och ditt parti, Bålstapartiet, riskerar att stämplas som icke trovärdiga och därmed tappa de väljare ni har. Risken finns också att du i din självpåtagna roll, här i HP, som talesman för det politiska etablissemanget här i Håbo, får övriga politiker att inte heller framstå som trovärdiga.
avatar
Owe Fröjd 13 Okt 2015
Jag har förstått att du anser att en tidningsartikel och din tolkning är mer trovärdig än vad jag skriver, trots att det är jag som vet vad som hände och vad som överenskommits. och fortfarande så handlar detta om en privat uppgörelse.
Jag har heller ingen skyldighet att redovisa vad skattelagstiftningen säger om skattskyldighet vid vissa skadestånd, jag bara konstaterar att du har fel, om inte, kan väl du redogöra vilket lagstöd som du grundar din uppfattning på, att alla skadestånd skulle vara skattefria??

Jag har inte heller fått något svar på om du bett de politiker och tjänstemän som du hängde ut med namn, med Attilas benägna bistånd, och som du dessutom felaktigt polisanmälde, om ursäkt.

Med minsta uns av empati skulle man kanske först fundera på konsekvenserna av att namnge/hänga ut personer, samt att dessutom faktiskt göra en formell polisanmälan, en polisanmälan som inte ledde till någon påföljd då brott inte förelåg.

Hur tror du att dessa personer upplevde detta näthat/mobbing och trakasseri, vi pratar om riktiga människor, inte låtsas/leksaksfigurer på ett tangentbord!

Återkom gärna här på portalen och återkoppla när ursäkterna är levererade och de uthängda personerna fått upprättelse för ditt "tilltag"
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
avatar
Håkan Sundström 13 Okt 2015
Owe
Igen ber jag dig, offentliggör ditt avtal med räddningstjänsten så vi kan avgöra om du fick ett skadestånd eller blev utköpt från organisationen. Gör det så slipper du frågan igen.
avatar
Owe Fröjd 13 Okt 2015
Snälla Håkan, detta är inget som du varken behöver eller skall att avgöra.
Jag har ingen anledning att offentligöra, eller vika ut mitt privatliv, mina privata avtal eller förehavanden, varken för dig eller någon annan läsare på portalen, så sluta att trakassera mig om frågor som berör mig som person.

Din nätmobbing mot mig som person går nu över alla gränser, och att Attlia tillåter/uppmuntrar detta är fullständigt obegripligt!!

Attilas, Jan-Eric och dina inlägg om mina förehanvanden som privatperson har inte ett dugg med denna tråd att göra, jag uppfattar detta som rena trakasserier och nätmobbing och jag vill att ni omedelbart upphör med denna typen av påhopp.
Jag tar väldigt illa vid mig av denna ständiga förföljese mot mig, detta drabbar ju även mina nära och kära och detta måste få ett slut, om inte annat så för deras skull.

Om det inte upphör med er nätmobbing får ni själva ta konsekvenserna av ert handlande!!
Reply Tummen up Tummen ner
-2
Rapportera som olämpligt
avatar
Håkan Sundström 13 Okt 2015
Owe
Eftersom du inte vill offentliggöra ditt avtal med räddningstjänsten så har du själv visat att du inte är trovärdig i vad du säger och skriver inom politiken och här på HP.

Det är en hedescode, att som politiker vara trovärdig i vad du skriver och säger till borgarna och därför ber jag dig att överväga och lämna politiken, just för att du inte talar sanning. Nu har läsarna här på HP fått klart besked om vem du är. Lämna politiken.
avatar
Owe Fröjd 13 Okt 2015
Håkan, det blir lite komiskt när just du diskuterar och har synpunkter på ämnet trovärdighet:)))
avatar
Jan-Eric Hernkrantz 13 Okt 2015
Owe,
Efter att ha tagit del av ditt svar förstår jag att du representerar den verklige ”Besserwissern”. De som känner till begreppet vet att debattera/diskutera med en sådan person är inte möjligt om man ska hålla sig till sakfrågan. Huruvida dina ståndpunkter är de sanningsenliga överlåter jag till övriga HP-läsare att avgöra. En helt annan sak, min polisanmälan stupade inte på någon ”felaktig polisanmälan”. Utredningen lades ned av åklagare med beskedet ”brott kan ej styrkas”. Ett icke ovanligt besked från myndigheten om man följer de anmälningar som polisen och åklagare har att hantera. Eftersom jag i det sammanhanget även anklagade Håbo kommuns ansvariga i då aktuella ärenden, är det förvånansvärt att inte de och de namngivna personerna, gjorde en motanmälan för att rentvå sig själva. Det skulle jag ha uppskattat. Jag har underlag från både Bolagsverket och Skattemyndighet som belägger min anmälan. De ansvariga på Håbo kommun är väl medvetna om sitt bristande agerande och gör som de alltid gör när de blir ifrågasatta, man tiger still med förhoppningen att ärendet ska dö ut. De utpekade personerna vill säkert inte heller väcka ärendet till liv, det vet att det inte har gått rätt till. Därför Owe, dra inte ett löjets skimmer över de allvarliga sakfrågor som berör Håbo kommun och dess styrande politikers agerande genom ditt agerande som talesman för de berörda.
avatar
Owe Fröjd 13 Okt 2015
Ok om jag förstått dig rätt var det ändå rätt att polisanmäla både tjänstemän och politiker för ett brott som de rättsvårdande myndigheterna inte kunde bevisa var något brott?
Men du tycker att dina bevis håller och är de enda rätta, och myndigheterna har fel, igen!

Jag är ledsen men i detta fallet anser jag att trovärdigheten hos polis och åklagare är något högre än din trovärdighet och jag tycker fortfarande att en ursäkt från din sida skulle vara på sin plats, inte som nu att du fortfarande hävdar att dessa personer skulle vara brottslingar och fortfarande nättrakasserar dom,skäms!!!!
totalt: 12 | visar: 1 - 12

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2715