Hem | Skokloster | Öppet hus i och omkring Bygdegården

Öppet hus i och omkring Bygdegården

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Söndag den 27 oktober kl. 14-17 bjuder Bygdegårdsföreningen på eftermiddagskaffe/te/saft och hembakat bröd och underhållning med trubaduren Sture Ekholm.

Foto: Skokloster Bygdegård Foto: Skokloster Bygdegård


Möjligheternas hus i Skokloster
Duka för bröllop och fest, för dop, möten eller konferenser. Vad du än önskar står bygdegården och väntar på dig. Kontakta någon av oss i Skokloster Bygdegårdsförening så hjälper vi dig med det du önskar av lokalen där du kan arrangera allt efter dina behov.

Välkommen till Skokloster Bygdegård!

http://www.skoklosterbygdegard.se/

Attila Gal
HåboPortalen
attila@haboportalen.sePrenumerera på kommentarer Kommentarer (7 Skickat)

avatar
ham 24 Okt 2013
"Möjligheternas hus" där Skokloster Bygdegårdsförening har tagit till sig denna fina slogan och arbetat efter den agendan under lång tid.Det är min förhoppning att man under helgen faktiskt kollar upp denna fina samlingslokal;inte fin som "fin" men som ett idag kulturmärke i Håbo kommun.Varför inte använda denna lokal mer från kommunens sida.? --lugn och ro och omväxling-
Sture kommer säkert att dra upp stämningen med sin sång och gitarrkonst. Sorger och problem kan man väl lägga åt sidan några timmar.
Jag håller tummarna och önskar lycka till.
Karl-Erik
avatar
Tommy Hildorsson 24 Okt 2013
Tack för det Kalle!
Vi planerar för fullt och gör fint både i och omkring Bygdegården så att alla som kommer skall imponeras av vilken fin Bygdegård vi har. Allt för att visa upp detta som som du skriver "möjligheternas hus". För att få alla besökare att trivas bjuds, som det är skrivet, på fika, hembakat bröd och ord och ton från vår trubadur Sture. Synd att du inte kan närvara Kalle för det kommer att bli en härlig söndagseftermiddag.
Mvh Tommy
avatar
Tommy Hildorsson 30 Okt 2013
Redan tidigt på söndagsförmiddagen var några på plats för att göra ordning för Öppet hus. Kanske var det omställning till normaltid natten mot söndagen som var orsaken till att några kom extra tidigt. Vid 12-tiden kom fler med sitt hembakade bröd och annat som skulle förgylla den här dagen. Någon hade med sig dukar och bordsdekoration och en kvart senare var det full fart på iordningställandet. Bord skulle fram, boulematta och klot och så förstås en Roll Up med reklam för Bygdegården.

Klockan 13 var det mesta klart men ändå var det mycket småplock som skulle till. Då kom de första gästerna. De hade sett skylten Öppet hus vid vägen men de var trögbjudna och när de såg att vi inte var helt klara vände de på klacken och gick till bilen trots att vi försökte få dem att fika. Men jag fick alla fall tillfälle att visa mannen de stora gräsytorna och dansbanan på baksidan.

Så närmade sig klockan 14 och den ena bilen efter den andra rullade in på parkeringen. Många kända ansikten men även en och annan som inte var bekant välkomnades in i bygdegården. Någon timme senare var lokalen fylld av minglande och fikande gäster. Då tog trubaduren Sture plats på den ”flygande mattan” och berättade några anekdoter och sjöng och spelade. Den gemytliga och harmoniska stämningen höll i sig även efter hans underhållning.

Ett mycket uppskattat besök var Ingrid Orest som kom tillsammans med Anna Lena och Roffe. Ett annat givande besök var Agneta Hägglund som kom tillsammans med Ulla Kjellén.
Det kom 32 personer, ett mycket bra resultat som vi hoppas kommer att öka till ett annat år när vi har öppet hus. Framåt fyratiden droppade den ena efter den andra av och halv fem var det så gott som bara personalen kvar som tog hand om disk och städning. Det var en helt igenom underbart fin dag både vad det gäller vädret och stämningen i och omkring Skokloster Bygdegård. Vi får tacka alla som kom och varandra för ett mycket väl genomfört Öppet-hus. Det blev två bröllopsbokningar och sju nya medlemmar.
Mvh Tommy
avatar
Agneta Hägglund 30 Okt 2013
Hej Tommy.
Varmt tack till dig och Er andra för en trevlig söndag eftermiddag med trevlig underhållning och mycket gott kaffe och bröd.
Är numera också medlem hos Er.
Varma Hälsningar
Agneta Hägglund
avatar
Tommy Hildorsson 30 Okt 2013
Tack själv för att du kom. Hoppas du smakade på min goda äppelkaka som fanns med bland de övriga godsakerna på "kaffebordet". Det är sällan jag bakar men till så här trevliga tillställningar får man bjuda till. Kanske får vi se dig tillsammans med dina kollegor på något möte eller annan sammankomst i bygdegården framöver. Välkommen som medlem!
Mvh Tommy
avatar
ham 30 Okt 2013
En bra sammanfattning och tydligen även ett bra resultat.Och så Ingrid,det var ju toppen. Ingrid som skrev det första protokollet som sekreterare 1947 då Skokloster Bygdegårdsförening bildades.Det är faktiskt något att tänka på.
Det är intressant och jag skall hålla koll på Er från min horisont. Hälsningar Karl-Erik
avatar
Tommy Hildorsson 30 Okt 2013
De e kul att dina tankar och funderingar finns kvar i Skokloster även om du bor på annan ort sedan en tid tillbaka. Beträffande öppet hus så var det en härlig dag med mycket trevliga besökare och mysig stämning. Nu jobbar vi vidare med "köksprojektet" och hoppas att få nytt kök nästa år.
Mvh Tommy
totalt: 5 | visar: 1 - 5

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2690