Hem | Skokloster | Öppet hus i bygdegården i Skokloster

Öppet hus i bygdegården i Skokloster

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Redan i slutet av förra året började man planera för om- och tillbyggnad av köket i bygdegården i Skokloster. När man senare fick ja på ansökan till kommunen och Boverket om bidrag för ombyggnation startade de praktiska förberedelserna.

Öppet hus i bygdegården i Skokloster Öppet hus i bygdegården i Skokloster


Det dröjde dock ända fram till i maj 2014 innan jobbet med allt det praktiska startade. Sedan dess har många yrkeskategorier varit representerade vid ombyggnationen.

Nu i dagarna pågår städning, finjustering och inplockning av alla tillbehör i skåp och lådor för att vara klart den 22 november när det är öppet hus. Då visas det nyrenoverade köket och kanske är det, det finaste och bäst fungerade av alla kök i samlingslokalerna runt om i kommunen nu. Hur som helst så kommer troligtvis bygdegården i Skokloster att vara den mest eftertraktade lokalen i kommunen att hyra efter den här renoveringen. Om inte annat så för dess lantliga och natursköna läge med plats för dans och nöje både inne och ute.

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Tommy Hildorsson 21 Nov 2014
Verkligen kul att Bygdegården i Skokloster nu fått sitt fina kök. Nu är fastigheten komplett med de uppfräschade lokalerna, nymålad fasad och så det fina köket. Grönområdet på baksidan med tillhörande dansbana gör det ändå attraktivare. Som kronan på verket serveras det julbord (endast förbeställning) den 29 och 30 november. Säg sedan inte att det inte händer något i Skokloster. Allt det här har kommit till tack vare duktiga medlemmar i föreningen. Kreativa medlemmar, eller är det sådana som kallas eldsjälar. Nu lever Skokloster upp igen och en av anledningarna till det är Bygdegården i Skokloster.
Med vänlig hälsning Tommy
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2527