Hem | Skola | Öppet brev från förskolan Ellensborg

Öppet brev från förskolan Ellensborg

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Snälla - vi behöver vår lekplats och vill slippa fimpar och hundbajs!Vi barn och personal på förskolan Ellensborg har nu invigt vår fina lokaler. Det är vi naturligtvis väldigt glada för.

Till förskolan hör en uteplats som är stor och rymlig och har en massa roliga leksaker. En anledning till att den blev så stor och fin är att allmänheten ska kunna använda den på kvällar och helger.

Vi vill dock förtydliga att under vardagar 7.00-18.00 är det ENBART förskolans barn som ska vara på lekplatsen. Snälla Ni RESPEKTERA DETTA. Vi är 96 barn på förskolan och behöver utrymmet.

Alla ungdomar som använder vår lekplats ber vi vara rädda om vår gård och våra leksaker. Släng fimpar och glas i närmaste papperskorg. Det är inte roligt att arje måndagsmorgon städa upp efter er. Tänk på att det kan vara din syster eller bror eller kusin som trampar på glaser eller äter upp en flimp!!!!!

Till sist en hälsning till de hundägare som använder vår gård till rastplats: FY vad äckligt när barnen kliver i hundbajs. Kan ni ite försöka hitta en annan toalett åt era djur?

Välkomna att hälsa på oss när vi finns på förskolan och hjälp oss att hålla vår förskola fin!

Hälsningar barn och personal på Förskolan EllensborgPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 09 Jun 2011
Helt rimliga krav från personalen på Ellensborgs förskola. Det mest tråkiga är att hundägare använder parken till hund toa utan att ta upp skiten. Detta har blivit ett gissel för oss medborgare i samhället att hundägare inte tar hänsyn till andra människor som använder parken för promenader. Ni borde skämmas ni som inte tar upp efter era hundar.

Håkan Sundström
Reply Tummen up Tummen ner
-2
Rapportera som olämpligt
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2713