Hem | Skola | Breathe In UF åker till Riga

Breathe In UF åker till Riga

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Onsdag den 7 mars reste Uf-företaget Breathe in Uf mot Riga för att träffa 140 andra utländska företag. Två motiverade tjejer är otroligt spända inför resan.

Från vänster, Hillevi Wijk och Kajsa Gejhammar utanför Fridegårdsgymnasiet Från vänster, Hillevi Wijk och Kajsa Gejhammar utanför Fridegårdsgymnasiet


-  Det känns kul att studera på ett gymnasium där man satsar på den här typen av verksamhet, säger Kajsa Gejhammar, 18år.

Breathe in UF är ett företag som erbjuder hjärt-och lungräddningskurser till företag, föreningar och även privatpersoner inom Håbo kommun. Företaget består av två unga tjejer med ett brett leende på läpparna.

Hillevi och Kajsa, 18år, fick möjlighet att i tredje året på gymnasiet starta ett företag. De båda tjejerna brinner för entrepenörskapet och missar inte en möjlighet att få hjälpa till. Hjärt- och lungräddning blev därför ett självklart val av företag.

De här mässan inträffar varje år på olika ställen. I år blev det Riga som fick möjlighet att anordna. UF-företag från olika länder kommer att träffas för att dela sina upplevelser med varandra.

- Vi kommer att ställa ut företaget under en mässa och sedan avsluta dagen med tävlingar, bankett och fest, säger Hillevi.

Vårt mål med företaget är att öka kunskapen inom hjärt- och lungräddning. Fridegårdsgymnasiet har sponsrat vår resa och verkligen hjälpt oss att utvecklas som entreprenörer.

Källa: BCJFPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2708