Hem | Företag | Över 100 personer deltog i morgonens frukostmöte

Över 100 personer deltog i morgonens frukostmöte

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Många företagare besökte morgonens frukostmöte på Aronsborg.

Per Andersson, Logistik Bålsta Per Andersson, Logistik BålstaProgram punkterna, LogistikBålsta och Skipark, Håbo kommuns två stora projekt drog rekordpublik. Vision LogistikBålsta presenterades av Leif Zetterberg och Per Andersson. Leif berättade globalt om hur det är med logistik.

Per Andersson berättade om det nya logistikområdet i anslutning till Västerskog,  där det är viktigt att utnyttja järnvägen som en stor transportbärare. Politikerna tar ett beslut om området under maj månad.

Gruppen som arbetat med visionsarbetet, förutom Per och Leif, är Tomas Arvidsson som skapat ett område i Vaggeryd och Michael Malmkvist som skapat ett område i Umeå.

Efter Logistik presentationen berättade Glenn Bovin om statusen på Skipark 360, arbetet med finansieringen, planeringenoch övriga attraktioner i området.

Källa: Håbo Marknads AbPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 16 Maj 2011
Ett bra och informativt möte presenterad av Glenn Bovin och Per Andersson tillsammans med Leif Zetterberg. Ett av de problem vi måste övervinna är namnfrågan, vi måste med det snaraste byta namn från Håbo till Bålsta för att människorna och främst de internationella turisterna ska få en bild var Bålsta är lokaliserad i Sverige. Jag skulle också vilja att namnet "Logistik Bålsta" ska ändras till "Logistic Center Mälardalen".Då kan man få de internationella företagen att styra sin omlastning för norden här i Bålsta.

Bara ett förslag med internationell klang

MVH
Håkan Sundström
Reply Tummen up Tummen ner
-1
Rapportera som olämpligt
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Album

Per Andersson Glenn Bovin Leif  Zetterberg

Bedöm denna artikel:

5.00

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738