Hem | Företag | Singelmingel på ICA Kvantum i Bålsta

Singelmingel på ICA Kvantum i Bålsta

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Nu kan du inte bara få mat med dig hem när du går till affären och handlar. I en av butikerna i Bålsta slår man ett slag för alla singlar. En gång i veckan, på torsdagar mellan kl. 18-19 arrangerar ICA Kvantum Bålsta singelkvällar i butiken.

Först att greppa en kärlekskorg var Nettan Spångberg Hellkvist | Foto: Tommy Hildorsson Först att greppa en kärlekskorg var Nettan Spångberg Hellkvist | Foto: Tommy Hildorsson


Den första Singelkvällen, med invigning, var den 22 november kl. 18-19 i Bålsta. Alla singlar som ville visa att de är singlar fick en vit korg med ett rött hjärta på. Det visar man att man är singel och är turen framme kanske man får med sig mer än mat hem. Det kan ju hamna några av amors pilar i matkorgen eller att man blir träffad.

Kärlek och vänskap
Gruppen har över 160 singelmedlemmar och finns på: www.facebook.com/groups/singelaktiviteter/. Den är till för dem som är singlar och som vill träffa nya och gamla vänner på roliga aktiviteter. ”Vi ordnar after-work-mingel och andra evenemang; t.ex walk and talk, bowling, minigolf, picknick, utställningar etc..” Så skriver gruppen på sin facebooksida och hälsar alla singlar välkomna till singelaktiviteter i Bålsta, Bro och Enköping med omnejd.

Mat är roligare att handla och laga när man är två
Första kvällen var det många som valde den vita korgen med hjärtat. Stämningen var mer förväntansfull än nervös och först att få en ”kärlekskorg” var Nettan Spångberg-Hellkvist.
– Det var jättekul och jättetrevligt! Hoppas att de kommer att fortsätta med singeltorsdagar. Jag har fått så många nya vänner genom Facebooksidan. Känner en hel del innan. En jätte bra idé det här, säger Nettan och skiner upp.
Redan efter tio minuter hade 20 ”kärlekskorgar” lämnats ut. Resultatet efter första kvällen var enastående enligt Attila Gal och Anita Qvist som lämnade ut korgar och bjöd på nygräddade bullar, cider och tilltugg.

Ett steg närmare nya relationer
Helt klart är att initiativet hittills är en succé och i kön till butiken har det väl aldrig tidigare varit så många förväntansfulla kunder som den här kvällen. Men det saknades män då det övervägande antalet singlar var kvinnor. Om det var några som fick med sig mer hem än varorna de handlat är ovisst men tanken är att det varje torsdag kl. 18-19 skall finnas ”kärlekskorgar” för singlar att använda sig av när de veckohandlar. Och vem vet, kanske någon får kontakt med en ny livskamrat tack vare initiativet till dessa singelkvällar.

Tommy Hildorsson
morgondis@gmail.comPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Album

Foto: Tommy Hilorsson Foto: Tommy Hilorsson Foto: Tommy Hilorsson

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2759