Hem | Företag | Efter 13 år lämnar hon Lokal TV Bålsta-Enköping

Efter 13 år lämnar hon Lokal TV Bålsta-Enköping

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

En välkänd profil i mediabruset i Håbo kommun växlar spår och ger sig in i en annan nisch tillsammans med sin sambo. Det är Yvonne Silversten som efter många år lämnar TV Bålsta Enköping för att tillsammans med Erik Lindberg arbeta med TV-produktion, webb-TV-produktion via en Internetportal.

Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson


– Det är en helt ny värld vi ger oss in i. En värld där vi fokuserar på livet och välmåendet i lifeQfocus. En sajt där företag inom behandlingar för psykiskt och fysiskt välmående kan samlas och nå ut till fler intressenter. Målgruppen är både privatpersoner och företagare. Som medlem i lifeQfocus presenterar företagaren sig själv och sitt företag med all information för kunden samt en kort presentationsfilm.

Idén har vuxit fram ur egna erfarenheter
– Idén fick jag då jag upptäckte hur svårt det kan vara att hitta rätt massör eller terapeut. Likaså hur svårt det kan vara att marknadsföra sitt företag på nätet. Jag funderade på hur jag som kund lätt och smidigt ska kunna hitta den behandlingsform eller terapi jag söker, men även få information om terapeuten, säger Yvonne och fortsätter.
– Idag är så mycket webbaserat och det är väl lite av den anledningen som jag vill växla spår, säger hon.
– Och efter ungefär 13 år så känner jag att det skall bli skönt att göra något annat. Jag har kommit till ett vägskäl och när jag nu tillsammans med Erik får möjlighet att syssla med det här så känner jag mig inspirerad. Visserligen kommer det att handla om film och media även fortsättningsvis men det är en helt annan nisch.

Det var så det började
Efter Multimediautbildning och webbdesign i Uppsala blev det många års produktion av Lokal TV i Bålsta-Enköping för Yvonne Silversten. Det var när hon och hennes dåvarande man Bo började med Lokal TV-sändningarna i Bålsta-Enköping 1999 som de upptäckte hur roligt det var att filma. År 2001 gick Bo hastigt bort men Yvonne har fortsatt. Det har nu gått många år sedan dess, många år med mycket arbete, stress och oregelbundna tider. Men trots det har Yvonne fortsatt och som hon säger, ”det är vansinnigt roligt att jobba med film”.

Teknikens framsteg har öppnat nya dörrar
LifeQfocus kommer att lanseras i slutet av januari och marknadsföras i tidningar, sociala medier, radio och TV.
– Jag tycker väldigt mycket om att göra tv-program och det kan man ju också göra på nätet. Vi kommer därför att göra olika program med temat välbefinnande som sänds på vår hemsida. Med verktyg som, forum, filmer och sökfunktioner vill vi skapa interaktivitet och utvecklingsmöjligheter på en enda stor mötesplats. Den närmaste tiden kommer vi att arbeta med lifeQfocus i Stockholm, Uppland och Västmanland och på sikt ser vi detta som ett rikstäckande sök- och samarbetsverktyg, säger Yvonne Silversten hoppfullt.

Tommy Hildorsson
morgondis@gmail.comPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 07 Dec 2012
Tack och lycka till i ditt nästa uppdrag. Kommer lokal TV Bålsta Enköping att säljas till annan leverantör eller kommer det att läggas ner och lokal TV Bålsta Enköping kommer att upphöra?
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Album

Foto Patrik Öberg

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744