Hem | Företag | Årets första frukostmöte

Årets första frukostmöte

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Årets första frukostmöte samlade ett femtiotal lokala företagare trots överraskande blötsnö. På Lastbergets konferensgård bjöds på frukostbuffé och en intressant utfrågning av kommunalrådet Agneta Hägglund.

Roland Nordqvist intervjuade kommunalrådet Agneta Hägglund (S) | Foto: Håbo Marknads AB Roland Nordqvist intervjuade kommunalrådet Agneta Hägglund (S) | Foto: Håbo Marknads AB


Roland Nordqvist från Ena-Håbo tidningen stod för utfrågningen där Agneta bland annat berättade om arbetet med att stärka medborgarnas förtroende för kommunen och politikerna. Bemötande och tillgänglighet står högt på agendan, och en del av detta arbete utmynnar i år i öppnandet av ett kundcenter i kommunhuset där man snabbt ska få svar på de flesta frågor man kan ha som invånare. Något som Agneta är mest nöjd med under denna mandatperiod är att man har påbörjat byggnation av bostäder, och att arbetet med att utveckla centrum tagit fart. I den närmaste framtiden ligger arbetet med en vision för Bålsta där både ett idrottshus och en stadspark finns med i diskussionerna.

Kjell Dahlin 20130108
Retorikkonsulten Kjell Dahlin berättade sedan om vikten av attityd vid kommunikation. Kjell som är född och uppvuxen i Bålsta har arbetat med kommunikation i olika former i tjugo år och idag sysslar han mest med inspirationsföreläsningar och coachning av chefer och ledningsgrupper. Dagens anförande avslutades med att Kjell uppmanade publiken att göra en praktisk övning: Att under en hel dag bemöta sin omgivning med extra mycket vänlighet, glädje och uppmärksamhet. Detta kommer leda till att du själv blir bemött på samma sätt, och vi får helt enkelt en trevligare tillvaro.

Millis Sarri 20130108
Nästa programpunkt stod illustratören Millis Sarri för. Millis startade sitt företag redan 1999 men sade inte upp sig från sitt "riktiga" jobb förrän i höstas och arbetar nu heltid som illustratör och grafisk designer. Uppdragen består av en stor del barnböcker, mycket tack vare Millis samarbete med Camilla Läckberg. De arbetar just nu på en tredje bok där Camilla skriver historien om Super Charlie och Millis illustrerar. Millis bedriver sedan i höstas sin verksamhet i nyföretagarkuvösen i Håbo Marknads lokaler på Sköldvägen.

Håbo Marknads ABPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744