Hem | Företag | Håboföretag tog emot utmärkelse

Håboföretag tog emot utmärkelse

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Håboföretaget Polymore var ett av två företag som belönades med priset Bona Postulata under en ceremoni i Uppsala den 2 april.

Håboföretag tog emot utmärkelse för bästa tillväxtpotential i länet Håboföretag tog emot utmärkelse för bästa tillväxtpotential i länet


Polymore är ett Håboföretag som tillverkar utrustning för användning vid rening av vatten inom kommun, industri och marinsidan. Produkterna finns numera över hela världen, och framtiden ser ljus ut för företaget. Priset som Boel Mannström, vice vd, tog emot handlar om tillväxtpotentialen och delades ut av landshövdningen.

- Det är alltid roligt och hedrande att få ett erkännande för det vi gör, säger Boel Mannström. I detta fall är det extra roligt att bli uppmärksammade på hemmaplan eftersom mer är 85% av vår produktion går på export, så vi syns inte så ofta här i Håbo och Uppsalaregionen.

Bona Postulatapriset skiljer sig från andra näringslivspris bland annat genom att de vinnande företagen får kvalificerad utbildning och mentorer istället för blommor och diplom. Bland de företag som nominerades till Bona Postulatapriset 2018 utsåg en jury 10 vinnare som belönades med utbildningsplatser och medlemskap i ett unikt nätverk inom affärs- och företagsutveckling.

Juryn består av Landshövding Göran Enander, Patrik Rindstål från advokatfirman Lindahl och Maria Wigenfeldt från PwC.

Bakom priset står: Swacedigital, Vakna Uppsala, Almi, Aspia, PwC, Lindahl, Uppsala kommun, Nordea, Relation, Mediehuset UNT, Matador, Handelskammaren i Uppsala län, SLU Holding, Salgado, Eklundshof, Miab Förvaltning och Brann.

Läs mer om Polymore här.

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738