Hem | Företag | Håbo Marknad AB:s VD slutar efter överenskommelse

Håbo Marknad AB:s VD slutar efter överenskommelse

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Styrelsen för Håbo Marknad AB har i dag, på initiativ av nuvarande VD Lars-Erik Sandhgren, nått en överenskommelse i vilken Lars-Erik avslutar sin anställning som VD för Håbo Marknad AB.

Håbo Marknad AB:s VD, Lars-Erik Sandhgren, slutar efter överenskommelse | Foto: Håbo kommun (arkiv) Håbo Marknad AB:s VD, Lars-Erik Sandhgren, slutar efter överenskommelse | Foto: Håbo kommun (arkiv)


- När jag accepterade utmaningen att axla jobbet som VD lovade jag mig själv, min arbetsgivare och kommunens näringsliv att fokusera stenhårt på att Håbo ska bli en av landets ledande kommuner vad gäller näringslivsklimatet. Tyvärr måste jag konstatera att jag inte ser någon möjlighet att fortsätta att leda arbetet mot det förväntade resultatet. Förändringsarbetet är påbörjat och jag är övertygad om att det lyckosamt kommer slutföras av andra krafter. Därför väljer jag att gå vidare och önskar samtidigt Håbo kommun lycka till. Jag vill också rikta ett hjärtligt tack till alla er som stöttat och uppmuntrat mig under den här tiden.

Arbetsgivaren önskar Lars-Erik Sandhgren lycka till i framtiden och tackar för hans stora engagemang som bidragit till utvecklingen av näringslivet i Håbo kommun, bland annat som en plats för stora nationella etableringar med många nya arbetstillfällen.

Styrelsen för Håbo marknad AB har beslutat att tillförordna kommundirektör Tobias Arvidsson som tillförordnad VD för Håbo marknad AB fram till dess att ny lösning finns på plats eller annat beslutas.

Styrelsen i Håbo Marknad ABPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738