Hem | Företag | Håboföretagare besökte Bro Park på frukostmöte

Håboföretagare besökte Bro Park på frukostmöte

image

Tisdagen den 7 juni besökte ett femtiotal lokala företagare den nya galoppbanan i Bro tillsammans med Håbo Marknads AB och Bålsta Företagarförening.

Anna Fischer från Svensk Galopp berättade om den nya anläggningen som invigs den 19 juni. Fyra tränare har hittills flyttat in sina hästar i de nya stallarna, sammanlagt 250 hästar får plats här. Bro Park kommer ersätta galoppbanan i Täby, där ska byggas flera tusen nya bostäder.

Besökarna besökte stallområdet och fick höra hur det är att bedriva verksamhet inom hästsport. Den nya anläggningen är toppmodern vilket underlättar för hästägare och personal.  

Bålsta Företagarförening bjöd in till dagens frukostmöte och intresset var väldigt stort. Över 80 personer anmälde sig till frukosten på Bro Park men det fanns bara plats för drygt hälften. De som inte fick plats på dagens visning kommer att bjudas in till en visning den 20 juni och kontaktas personligen av Bålsta Företagarförening. Läs mer om Bro Park här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Källa: Håbo kommun