Hem | Företag | Happy Homes är Årets Lokala Entreprenör

Happy Homes är Årets Lokala Entreprenör

image

Håbo Företagare har utsett Happy Homes i Bålsta till Årets Lokala Entreprenör 2022. Butiken som säljer färg, tapet och inredning drivs sedan 2016 av Anders Claesson.

Håbo Företagare utser varje år Årets Lokala Entreprenör, ett pris som delas ut till en lokal företagare som genom sitt entreprenörskap och engagemang i sitt företags utveckling och välmående fungerar som en inspiratör och förebild för andra i sin omgivning. Årets pristagare nominerades av Håbo Företagare och röstades därefter fram som vinnare av Håboborna.

Motiveringen lyder:
Happy Homes möts man alltid av ett leende! Deras otroligt trevliga och hjälpsamma personal ger alltid service på topp, både till företag och privatkunder. Förutom sitt breda sortiment av färg och tapeter har de även saker för bland annat hobbypyssel och poolunderhåll.

Butiken i Bålsta är en av fyra butiker som Anders driver. Den senaste öppnade han i Värmdö för bara ett år sedan och där är han varje dag, sju dagar i veckan. Anders brinner för företagarfrågor och ställer i höst upp som kandidat för KD i hemkommunen Nykvarn. I butiken i Bålsta arbetar fyra personer och det viktigaste för dem är kundbemötandet, att varje kund ska bemötas med hjälpsamhet och ett leende. Kommunstyrelsens ordförande Helene Zeland Bodin (C) uppvaktade pristagaren i samband med med utmärkelsen och noterade det vänliga bemötandet:

Det stämmer verkligen att man möts av ett leende när man kommer in i butiken. Det är härligt att se det aktiva ledarskapet med styrka och respekt till medmänniskor, säger Helene Zeland Bodin.

Källa: Håbo kommun