Hem | Politik | Oppositionen i Håbo krackelerar i sina fogar

Oppositionen i Håbo krackelerar i sina fogar

image

(Insändare) Nu har oppositionen och främst socialdemokratin i Håbo börjat krackelera i sina fogar. Socialdemokraternas främste representant Werner Schubert tillsammans med Owe Fröjd, har nu passerat anständighetens gräns, när de offentligt går ut i media med rena lögner och påstår felaktigheter som inte existerar. De skäller ut kommunens tjänstemän för att inte sköta sitt jobb och att de struntar i att utföra tagna politiska beslut.

Werner Schubert och Owe Fröjd skäller ut allmänheten i KFs frågestund, utan att besvara ställda frågor. Han ifrågasätter också kommunalrådets kompetens, med påståendet att det är en ynkedom att inte kunna styra och leda kommunen. Han skriver vidare att Carina Lund sprider alternativa sanningar på Amerikanskt vis, ovillig till samförstånd och bestrafare av samhällets äldre och svagare medborgare, samt att Carina Lund har monumentala okunskaper om självkostnadsberäkningar och att hon inte effektuerar demokratiskt fattade beslut.

Att socialdemokraternas andre man uttrycker sig så vårdslöst om allmänheten, sina politiska kollegor och kommunens tjänstemän, visar på grovt språkmissbruk av en folkvald politiker, som klart visar på ett totalt haveri inom socialdemokratin i Håbo. Han t.o.m. påstår att Carina Lund har lurat mig med sina politiska budskap och att jag är grovt vilseledd av moderaterna, när han själv under en seglats konverterade från att ha varit en hängiven moderat till att bli socialdemokrat. Detta betraktar jag som höjden av arrogans och brist på respekt för den enskilde medborgaren.

Socialdemokraterna idag är i stor kris, som är en global kris och som väl avspeglades i det Holländska valet. Nästa stora värdemätare blir det Tyska och Franska valet, som äger rum inom kort. Visar det där en tillbakagång för vänstern, kan man räkna den socialdemokratiska rörelsen som förlorad i Europa.

Håkan Sundström