Hem | Övriga Nyheter | Vinyltimmen med rapporter från Vikingarännet

Vinyltimmen med rapporter från Vikingarännet

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Söndagens Vinyltimme startar som vanligt kl. 09.30 och håller på till kl. 11.00 då den direktsända Gudstjänsten från Yttergrans kyrka tar vid.

Vinyltimmen och Gudstjänsten sänds i Håbo Närradio FM 87,7 MHz Vinyltimmen och Gudstjänsten sänds i Håbo Närradio FM 87,7 MHz


Programledare för Vinyltimmen den här söndagen (den 19 februari) är Marcus Edlundh. Han kommer att ha telefonkontakt med mig, Tommy Hildorsson, ute i vikingars spår någonstans på isen mellan Uppsala och Stockholm i Vikingarännet.

Som vanligt på söndagarna sänds Vinyltimmen klockan 09.30-11. Varannan söndag tar Gudstjänsten från Yttergrans kyrka vid klockan 11.00, så också den här söndagen. Det som gör att Vinyltimmen blir lite annorlunda den här dagen att det stora evenemanget – Vikingarännet går av stapeln. Vi kommer att ha telefonkontakt med arrangörer liksom med åkare som befinner sig ute på isen för att ge en lägesrapport. Den här dagens Vinyltimme blir därför lite speciell med intervjuer av skridskoåkare, arrangörer, funktionärer och andra som är med i och omkring ett av världens största långlopp på skridsko - Vikingarännet. Huvudalternativet i år är att loppet går från Skarholmen i Uppsala till Alvik i Stockholm men om vindarna vänder är det möjligt att loppet kommer att vändas så att starten blir i Alvik.

Vikingarännet inkräktar dock inte på Gudstjänsten från Yttergrans kyrka. Den sänds som vanligt kl 11.00 i Håbo Närradio FM 87,7 MHz.

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2754