Hem | Övriga Nyheter | Nu är det vintertid

Nu är det vintertid

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Under natten mellan lördag 26 oktober 2013 till söndag 27 oktober 2013 ska du alltså ha ställt tillbaka klockan så att när klockan blir 3 så ställer du tillbaka den till 2 istället.

Nu är det vintertid Nu är det vintertid


Sommartid 2014 får vi 31 mars igen! Då har vi tagit oss igenom den mörka delen av halvåret som vi har medan vintertid råder i Sverige. Men 31 mars är det alltså äntligen dags att ställa fram klockan till sommartid igen.

Attila Gal
Håbo PortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (3 Skickat)

avatar
Ham 27 Okt 2013
Hej i Bålsta och Skokloster,alltså Håbo. Nu har vi rätt tid igen. Nu kan man se solen i söder klockan 12 på dagen,Så det är ju det riktiga .Varför skall det vara 15 grader fel på sommaren,då ligger ju klockan 15 grader före solen.På sommaren vill man ju veta var söder är mer än på vintern och då skall man sikta lite till vänster,hur kul är det? Ja,det var bara en liten hälsning från den gamla Skoklosterbon,Kalle på macken.
avatar
Tommy Hildorsson 27 Okt 2013
Jag håller med dig "Kalle på macken". De som kommit på att vi skall ha vinter och sommartid måste va lite vridna. Men det är inte bara det som människor förändrat och som förstört hellre än förbättrat.
Något som däremot är bra är hur vi har förnyat, förbättrat och fräschat upp Bygdegården i Skokloster. Idag kom drygt 30 personer till Öppet hus och det var en helt igenom fantastiskt fin söndagseftermiddag.
Mvh Tommy
avatar
Skämtaren 27 Okt 2013
Håller med här. Alliansen borde gjort mer åt problemet och mycket tidigare.
totalt: 3 | visar: 1 - 3

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2753