Hem | Övriga Nyheter | Andra artistsläppet för Stora scen på Håbo festdag 2016

Andra artistsläppet för Stora scen på Håbo festdag 2016

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Återvändare så väl som hemvändare och förstagångsbesökare- välkomna - i år ses vi den 13 augusti! Här är en av artisterna som kommer att fira festdagen med oss på Stora scen:Vårt andra artistsläpp inför Håbo Festdag den 13 augusti är en ung tjej bosatt i USA. Hon släppte i våras sin första singel och slog sig snabbt in på de svenska hitlistorna med låten ”Ain’t No Saint”. Många av oss har följt henne och hennes familj under två säsonger i Tv3:s realityserie Parneviks. Det är den talangfulla Peg Parnevik, dotter till Jesper Parnevik och barnbarn till den anrike komikern Bosse Parnevik, vars turné (”Aint no saint tour”) gör ett stopp i Bålsta och gästar oss på Håbo Festdag den 13 augusti. Klock-an 15:00 står hon på Stora scenen med efterföljande signering.

Håbo festdag 2016
En kär sensommartradition för Håbo och Håboborna är gemenskapen och upplevelsen av Håbo festdag i Bålsta. Förra året lockade festen cirka 10 000 besökare. År 2016 blir som alltid- en solig tillställning med marknadsgata, en spännande blandning av artister på våra scener och massvis av upplevel-ser för hela familjen. Detta är dessutom året då vi satsar extra på matupple-velsen under festdagen och hoppas på en mängd olika kök och smaker, från food-trucks på besök liksom lokala restauranger.

Festdagen arrangeras av Håbo kommun, Kultur och livsmiljö i samarbete med Tomas Event AB.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2762