Hem | Övriga Nyheter | Allt om bäddsoffan

Allt om bäddsoffan

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

En soffa som blir en säng? Och en säng som blir till en soffa? Japp, det är vad konceptet bakom bäddsoffan handlar om.Bäddsoffans största fördel är dess funktionalitet som få andra möbler faktiskt kan erbjuda sina användare. Bäddsoffan kombinerar sängens lugn och ro med soffans sköna stunder framför Tv:n. Vem passar egentligen en bäddsoffa och vad är viktigt att tänka på om du nu bestämt dig att investera i en sådan berättas lite längre ner. Glöm inte att det går att handla bäddsoffor i butik eller på nätet där sajten https://www.battrenatter.se/baddsoffa.html kan vara ett intressant alternativ. 

Vem passar en bäddsoffa?
Bäddsoffan passar egentligen alla. Den tar inte mycket plats men kan användas både som en skön säng och en minst lika skön soffa. Personer som använder en bäddsoffa som säng varje natt brukar vara dem som bor i mindre lägenheter, kanske handlar det om yngre människor eller alla dem som precis flyttat ut från sina föräldrars hem. Så en bäddsoffa kan lätt få en ungdomlig klang över sig. Inget fel i det. Observera att bäddsoffor kan brukas när man sporadiskt får en gäst över natten. Då ligger användningen på en helt annan nivå. 

Att tänka på vid val av bäddsoffa
Något viktigt att ha i åtanke vid val av bäddsoffa är tyget som alltid ska vara så slittåligt som möjligt. Vad betyder det? Enligt svenskt regelverk ska den ha mellan 20- och 40.000Md. Många försäljare och tillverkare skriver inte in den informationen i sina produktbeskrivningar. Det betyder att du själv måste fråga ifall bäddsoffan uppfyller alla krav som finn i Sverige. Så tyger är nummer ett! 

Tänk på att du alltid bör prova soffan innan inköp, helt både provligga och provsitta den. Mät soffan också för att vara säker på att den kommer att passa rummen den kommer att placeras i. 

Sist men inte minst, kontrollera och jämför priser. 

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744