Hem | Övriga Nyheter | Bra presenter för den som fyller jämnt

Bra presenter för den som fyller jämnt

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

När det är en jämn födelsedag, så som 20, 30, 40, 50, 60 och så vidare, så vill man ju oftast hitta något riktigt bra. Denna typ av födelsedag är något de flesta vill uppmärksamma på bästa sätt.Många gånger lägger man även lite mer pengar på presenten när det är en jämn födelsedag. Här får du tips på bra presenter! Du kan även fundera på vad det är jubilaren själv önskar sig eller vad han eller hon gillar och skulle uppskatta att få. Passar det med att ge bort finare glas eller kanske det passar bättre med en spännande upplevelse? Just att ge bort en upplevelse är en smart idé, för det finns något som passar alla. Du kan då satsa på att ge ett presentkort på en summa, så kan födelsedagsbarnet sedan själv bestämma vad för upplevelse som ska bokas.  

Vad får det kosta?
Många gånger är det ju så att när en person fyller jämnt att man lägger något mer pengar på presenten. Det är inte heller ovanligt att man går ihop flera stycken och lägger pengar på en enda bra present. Om det är en familjemedlem eller en mycket nära vän så är riktmärket att det bör kosta 500–3 000 kr om du är ensam som ger. Dubbla den summan om ni är ett par som ger bort. Om det är en vanlig födelsedag så räcker det ofta bra att lägga mellan 300–500 kr om du är själv eller 500–1000 kr om ni är två stycken som ger tillsammans. 

Presenter för alla tillfällen
En upplevelse passar bra att ge bort i present, oavsett om det är en jämn födelsedag, en vanlig födelsedag eller om det är något annat som ska firas. Det passar alltså lika bra som studentpresent, mors dag, fars dag, examen, konfirmation, bröllopspresent och så vidare. 

Attila Gal
HåboportalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2754