Hem | Övriga Nyheter | Välja rätt skäggprodukter

Välja rätt skäggprodukter

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Allt fler män har idag ett skägg och det har även blivit ett stort intresse för olika skägg produkter, för att kunna vårda skägget på allra bästa sätt.Att se till att sköta om ditt skägg, det görs bäst genom att använda dig av bra skägg produkter som passar just ditt skägg. Bland annat kan det vara bra att satsa på ett bra skäggschampo så väl som skäggolja och så klart en trimmer för att kunna underhålla och ansa ditt skägg.

Tips för ett snyggare skägg
För att kunna få det där stora, snygga och välskötta skägget, så är det bra att från dag ett som du börjar odla ditt skägg även ta hand om det. Du bör satsa på att köpa en bra skäggolja, som smörjer både hud och skägg på bra sätt. Du kan även med fördel satsa på ett bra vax om du vill styla till det eller för att hålla det på plats. 

Se till att låta ditt skägg växa i fred, fram tills att du nått den längd du önskar. Dock kan du ändå använda dig av bra produkter för ditt skägg. Det finns bra schampo och balsam för skägg, så att du kan hålla det rent och fräscht. Sedan även produkter för skäggvård som oljor, vax och mycket mer.

Utgå från din skäggtyp
För ditt vanliga hår, så utgår man ju oftast från hårtyp för att hitta rätt produkter. Samma sak gäller för ditt skägg. Du ska alltså se till så att du väljer skäggvårdsprodukter efter kvaliteten på ditt skägg. Om det är så att du har ett skägg som är mjukare eller att det är tunnare, så är det bra idé satsa på en lättare olja att använda. Den går snabbare in i skägget. Se även till att efter att du har tvättat ditt skägg att göra en efterbehandling med ett bar balsam. Det ger skägget bra återfuktning samt att det även är lättare att kamma.

Attila Gal
HåboPortalen


Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2727