Hem | Övriga Nyheter | Få hjälp med att hitta en trygg nanny för hela familjen

Få hjälp med att hitta en trygg nanny för hela familjen

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Funderar ni likt många andra familjer på att anlita en barnvakt som kanske kan underlätta vardagen? Att hitta en trygg nanny som passar just er familj är inte alltid enkelt. Barnvakt.se hjälper årligen tusentals familjer med att hitta just rätt. Nedan kommer några viktiga saker att tänka på om ni funderar på att anlita en nanny.Välj en barnflicka som passar just er familj
Det är självklart viktigt att man hittar en nanny som man klickar med och vars tider passar ens egna. Det gäller inte bara barnen, utan även dig som förälder så att du kan känna dig trygg under passningen. Se till att vara tydliga med vad ni förväntar er som familj, vilka behov ni har, och vilken slags person ni letar efter. Det gör att ni redan inför den första träffen kan känna er bekväma och slippa oroa er, och att er nanny också vet vilka krav som ställs på sig och kan se till att ni och barnen får den bästa möjliga upplevelsen av passningen.

Få hjälp med att aktivera barnen
Det kan vara svårt att vara aktiv efter en lång dag på jobbet, och på förskolan kan det vara svårt för pedagogerna att ha fokus på alla barnen samtidigt. En barnvakt kan se till att hålla igång barnen under dagen med aktiviteter som är anpassade för just dem både inomhus och utomhus. Då aktiveras och utvecklas barnen både socialt, mentalt och fysiskt och underlättar för dig som förälder. En barnvakt är dessutom en positiv förebild till era barn.

Ge en trygg anställning till en närboende nanny
Att skaffa laglig barnpassning hjälper inte bara er som familj. Det ger även en trygg anställning med bra villkor till en person i ert närområde, och ger dem en ovärderlig erfarenhet inför framtiden. Det är ett bra första kliv in på arbetsmarknaden för många unga personer som får lära sig ta stort ansvar och utvecklas samtidigt som de ger avlastning till er. Framförallt är det stora företag som ser till att alla deras barnvakter har en konkurrenskraftig lön samtidigt som priserna hålls låga för er som familj tack vare möjligheten till RUT-avdrag.

Unna dig något och få tid över till roliga aktiviteter
Barnpassning måste inte ske medan man är på jobbet, utan det kan också vara skönt att få hjälpa hemma under kvällar och helger när man behöver lite tid för sig själv eller har gjort planer med vänner och familj. En barnflicka ser till att ni inte alltid behöver stressa över att få ihop livspusslet. Dessutom kan det ge er mer energi över till att leka med barnen när er nanny inte är hemma.

Här hittar du mer fakta om barnpassning.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2754