Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Bålsta runt på cykel - med SPF Håbo

Bålsta runt på cykel - med SPF Håbo

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Första cykelutflykten den åttonde maj lockade bara två deltagare men idag var vi elva stycken. Jättekul att så många ville följa med på en cykelutflykt runt Bålsta. Vädret var betydligt bättre i dag än vid förra tillfället och det gjorde nog sitt.

Foto: Kent Magnusson Foto: Kent Magnusson


Vi började vid Smultronställets närköp och tog oss via Knarrbacken och Kalmarleden till Torresta byväg. Färden fortsatte därefter till Talltorp. Sedan en bit skogsväg och över ett fält för att komma ut på grusvägen som går förbi Kalmarnäs och fram till den fina asfalterade vägen mot Lastberget.

Strax innan Lastberget tog vi av mot Skörby. Det är en fin skogsväg men somliga var lite oroliga för eventuella möten med vildsvin. Tack och lov slapp vi några sådana möten.
Väl framme i Skörby krånglade vi oss vidare mot Benders stora upplag av marksten och korsade deras järnväg. Några var nog lite vilsna när vi nådde Skörby från, som de tyckte, helt fel håll.

Efter passagen av brandstation och Kraftleden var det raka spåret tillbaka till Smultronstället via Odlingsvägen, Hägervägen, Kyrkcentrum och diverse gång- och cykelvägar.
Väl framme vid Smultronstället hade vi avverkat 19 km i ett behagligt tempo. Trots värmen hade de flesta kvar vatteni sina flaskor.

Blir vi 20 stycken nästa gång, den 12 juni?
Vi träffas vid Smultronställets närköp klockan 18.30!

Kent Magnusson, SPF Håbo
Han som brukar ta korten!Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744