Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Senaste och sista nytt från Håbo Närradio

Senaste och sista nytt från Håbo Närradio

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

De har byggt broar mellan folk, roat och inspirerat sedan 1991 då de första tonerna sökte sig ut i etern på frekvensen FM 87,7 MHz. De har intervjuat politiker och andra. Håbo Närradio har varit en bro mellan människor i kommunen. Nu sänds det sista programmet den 21 december.

Kontrollrummet när radion startade, en lägenhet på Runbrovägen. Kontrollrummet när radion startade, en lägenhet på Runbrovägen.


Den andra halvan av 2014 har det inte hänt så mycket i Håbo Närradioförening. Inga program har sänts, bara informationsslingan har snurrat lite då och då. CD-spelaren och skivan har arbetat natt och dag, vecka ut och vecka in. Det har slitit på materialet och därför har spelaren stannat ett flertal gånger. Andra gånger som det blivit tyst i etern är det andra som sett till att det blivit tyst.

Hur det än varit med utbudet på frekvensen 87,7 så är det den 21 december som den sista sången, de sista rimmen och den sista musiken strömmar ut i etern från Håbo Närradio.

Nu säljs radioutrustningen som består av sändare, kompressor och mast, skivspelare och mikrofon. Sändare, kompressor, mast nypris cirka 45 000 kr.
Skivspelaren cirka 2-3000 kr. Mikrofonen är en Milab VIP-50 och kostar idagcirka19000 kr. Intresserad = tag kontakt med någon i Håbo Närradio.

Klicka här för att läsa mer på habonarradio.se

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (3 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 18 Dec 2014
Tommy och ni alla i Håbo närradions styrelse, ni försökte ha den kvar men politikerna ville något annat.
Jag önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År.
Med vänlig hälsning,
Håkan Sundström
avatar
Tommy Hildorsson 18 Dec 2014
Tack för julhälsningen. Vi önskar dig också en God Jul och ett Gott Nytt År. Var snäll mot politikerna så att de också får ha en fin Jul och ett Gott Nytt År.
Med vänlig hälsning TommyHåbo Närradio
avatar
Krister Karlsson 18 Dec 2014
Politikerna kan skratta hela vägen till banken. Agneta Hägglund bör redovisa ett schema för vad hon ska göra som op.-råd. Så hon har säkert fullt upp i jul. Såvida hon inte ser en halv miljon kr. som gratifikation och julgåva?
totalt: 2 | visar: 1 - 2

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744