Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Skeppsgården klar för inflyttning

Skeppsgården klar för inflyttning

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Föreningarna PRO, SPF och Bålsta Finska förening får nya lokaler på Skeppsgården.

Skeppsgården klar för inflyttning Skeppsgården klar för inflyttning


Lokalerna i den tidigare förskolan är nyrenoverade och anpassade för föreningarnas många verksamheter och aktiviteter. Föreningarna har länge haft behov av större lokaler och det blir nu verklighet i och med att Skeppsgården står klar.

Jag är glad över att vi har politiker som satsar på oss pensionärer. Det är många kommuner som inte har det, säger Irene Lundbäck orförande i PRO-föreningen.

Överlämningen av lokaler och nyckel skedde torsdagen den 17 december av kommunstyrelsens ordförande Liselott Grahn Elg, oppositionsrådet Agneta Hägglund samt kommundirektör Mattias Jonsgården.

Våra pensionärsföreningar har under lång tid framfört önskemål om förändring av lokaler. När vi nu fick möjlighet att ta tillvara och verksamhetsanpassa vår Skeppsgård till pensionärsföreningarna är jag riktigt glad att idag få överlämna nyckeln, säger Liselott Grahn Elg

Äntligen, jag är så stolt och glad över att få lämna över Skeppsgården till våra föreningar. Det har tagit lång tid, men som ordspråket säger ”bättre sent än aldrig”. Jag är helt övertygad om att här kommer våra föreningar att trivas och ha mycket roligt tillsammans. Jag vill också rikta ett varmt tack till alla som varit inblandade och delaktiga till att Skeppsgården nu står klar. Alla har gjort ett fantastiskt arbete från första stund, säger Agneta Hägglund".

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738