Hem | Övriga Nyheter | HåboPortalen | Den nya HåboPortalen klar

Den nya HåboPortalen klar

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Ja, rättare sagt vi har kommit en bra bit på vägen, men alla som sysslar med hemsidor vet att en hemsida blir aldrig färdig.

Ny sida - samma kommun: Håbo Ny sida - samma kommun: Håbo


Efter flera år med den befintliga layouten var det dags att förnya Håbo Portalen. Men det är inte bara utseendet som är annorlunda. Även den osynlige "motorn" bakom Portalen är utbytt med en modernare version.

Vi har stramat upp kategorierna för enklare navigering. Möjligheten att kommentera artiklarna eller skicka vidare finns kvar, nytt är att du kan skicka direkt en artikel upp till din sida på facebook eller Twitter. Vi har själv en egen facebook sida, som du ser på startsidan, men det mesta av nyhetsflödet kommer att ske här på Portalen. En annan nyhet är att du kan anmäla dig till Nyhetsbrevet, för att få nyheter skickade till dig.

Debatten och Bloggarna försvann, detta pga att de nya sociala kanalerna dominerar. Vi tillhandahåller ingen egen Evenemangskalender utan hänvisar till kommunens egen, bäst att hålla allting på en plats.

Annonsörer
Nu finns det utökade möjligheter att placera din reklam på nästan alla platser på sidorna. Läs mer om annonseringen här, eller Kontakta mig här för merinformation

Gamla arkiv
Kanske du märker att alla "gamla" nyheter finns inte med. Ännu. Men snart. Vi har över 2500 artiklar sedan 2004, för att inte tala om alla kommentarer under samma period. Så det tar sin tid, men under sommaren 2011 räknar vi med att det mesta är överförd till den nya sidan.

Medlemmar
Var du medlem på "gamla" sidan är du tvungen att registrera dig igen här. Som registrerad medlem kan du fortsätta skicka in nyheter, nu även med möjligheten att bifoga en bild

välkommen

Attila Gal
HåboPortalen

0727-346 046
info@haboportalen.sePrenumerera på kommentarer Kommentarer (8 Skickat)

avatar
Fredrik Malmqvist 15 Maj 2011
Bra jobbat Attila!
Ser riktigt bra ut, du leder utvecklingen bland lokal media igen :-)
avatar
Attila Gal 15 Maj 2011
Tack Fredrik!
avatar
Micke Ördög 15 Maj 2011
Ser betydligt bättre ut än förra!
avatar
Attila Gal 16 Maj 2011
Tack Micke!
avatar
Attila Gal 16 Maj 2011
Mycket återstår att finslipa, var inte sena med att rapportera problem på vägen!
avatar
karl-erik hamström 16 Maj 2011
Hej.Tillochmed gamla jag lyckdes komma in i det nya,men kan fortfarande inte ytra mig om resutatet.Det ger väl sig.Hoppas att jag också lyckas logga ut.
Norrkäpinghälsningar Karl-Erik
avatar
Karl Fredriksson 17 Maj 2011
Prynhawn Da Attila!
Har bara sett paa sajten i naagra minuter men ser att det kommer att vara ett utmaerkt media foer oss Baalstabor i foerskingringen att haalla sig ajour med vad som haender.
avatar
Attila Gal 18 Maj 2011
Instämmer karl :)
totalt: 5 | visar: 1 - 5

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

5.00

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2750