Hem | Övriga Nyheter | Hälsa | Konkurs hotar Medpro

Konkurs hotar Medpro

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Privata företaget Medpro som äger och driver vårdcentralen i Bålsta har fått sin F-skattsedel indragen den 12 april 2012.

Bålsta vårdcentral Bålsta vårdcentral


Företaget har stora problem att klara sina betalningar och har bland annat stora skatteskulder och obetalda skulder till Uppsala läns landsting. Nu hotar konkurs och osäkerhet vem som ska driva vårdcentralen och Landstinget kan förlora uppemot 20 miljoner.

Se inslaget på tv4.se

Enligt obekräftade källor får dock Medpro får vara kvar i Bålsta för Landstinget fortsätter att samarbete med företaget tills dess överklagan hos Skatteverket behandlas.

Attila Gal
Håbo PortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (3 Skickat)

avatar
Rolf 22 Apr 2012
De ansvariga för upphandlingen i Landstinget borde ta sig en funderare.
avatar
Håkan Sundsström 22 Apr 2012
Erik Weiman som högst ansvarig leker med medborgarnas oro i Håbo. Han borde presentera sina planer om VC går i konkurs eller avgå som sjukvårdsstyrelsens ordförande. Erik Weiman besökte Bålsta i Lördags och träffade sina moderata partivänner över en fika i Bålsta Centrum. Han drog sig undan från att ta kontakt med medborgarna och förklara sin hållning i cirkusen kring Medpro Clinic.

Håkan Sundström
avatar
Håkan Sundsström 24 Apr 2012
Man slutar inte att förvåna sig över Erik Weimans hantering av 11000 lista på VC Medpro Clinic i Bålsta. Nu har det framkommit att det saknas både ett undertecknat vårdavtal och en undertecknad avbetalningsplan mellan Landstinget och Medpro. Är det inte dax för Erik Weiman att avgå som ordförande för sjukvårdsstyrelsen i Landstinget, han verkar inte ha någon ryggrad eller känsla för människorna i Håbo trots att de betalar samma Landstingsskatt som övriga i Uppland.
totalt: 2 | visar: 1 - 2

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2761