Hem | Övriga Nyheter | Hälsa | Bålstas Walk of Hope

Bålstas Walk of Hope

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Bålstabon Lena Gustafsson vill med hjälp av bålstaborna samla in pengar till förmån av cancersjuka barn. Därför anordnar hon Walk of Hope, ett nationellt initiativ från Barncancerfonden.Tid och plats för A Walk of Hope är den 3 september, kl 10.00 i Vibyspåret (Bålsta)

Det kommer att bli tipspromenad för stora och små och man får även jaga pokemons om man vill. Tillsammans går man 5 km för att bekämpa barncancer.

Lena har nära bekanta vars barn har haft cancer och klarat sig men hon vet även barn som inte klarat sig pga att cancern varit obotlig. Mer pengar till forskningen behövs för att fler föräldrar inte ska behöva förlora sina barn, tycker hon.

- Jag är själv månadsgivare till barncancerfonden och önskar att fler tar intiativ som detta och även blir månadsgivare eller får in och skänker en gåva. Mitt mål är 5000 kr till barncancerfonden men flera behöver hjälpa till, säger hon.

Du kan anmäla dig till Walk of Hope i Bålsta här: https://www.barncancerfonden.se/1309409678/

Attila Gal
HåboPortalen

Om Walk of Hope
För fjärde året i rad kraftsamlar Barncancerfonden under september i syfte att sprida kunskap kring barncancer och samla in pengar för att kunna finansiera barncancerforskning. Walk of Hope genomförs på ett stort antal platser runt om i landet från och med den 28 augusti och under hela september månad.

Läs mer på https://www.barncancerfonden.se/engagera-dig/event/walk-of-hope/Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738