Hem | Övriga Nyheter | Kommunalrådets krönika | Kommunalrådet har ordet

Kommunalrådet har ordet

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Jag vill önska alla en GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

Aggneta Hägglund (S) kommunalråd Aggneta Hägglund (S) kommunalråd


Det är 51 dagar som jag nu varit Kommunalråd i Håbo Kommun. Dagar som bara rusat fram, dagar som har inneburit många spännande möten med medborgare, föreningar och företagare.

Att vara Kommunalråd är nog ett av de mest spännande och roligaste och naturligtvis ansvarsfullaste uppdrag som finns. Att fått förtroendet att leda och att representera Håbo kommun i olika sammanhang är oerhört givande.


Jag har med en grävskopa tagit första spadtaget till Skateparken som kommer att ligga mellan ishallen och Bildningscentrum och den kommer att vara klar till sommaren. I samband med det så lovade jag och gatuchefen att vid invigningen åka skate, så snart snön är borta så börjar träningen för det!!!

Uppvaktning av medarbetare som arbetat i kommunen i 25 år har också skett. Det är en stor och viktig händelse att primera och uppmärksamma våra medarbetare som är oerhört betydelsefulla för vår kommun.

Lucia som med sitt följe spred sitt ljus för oss alla, ung som gammal den 13 december ,kröningen av lucian ägde rum vid en ceremoni på Fridegårds teatern. Ett stort tack till Lions och för det fina samarbete som vi har.

Demokratidag för våra ungdomar genomfördes på Aronsborg och inbjudna var en representant per klass årskurs 7-9 samt gymnasiet 1-3- Temat var ”Min Fritid”. Jag blir så imponerad över alla kreativa och realistiska synpunkter som våra ungdomar har och nu återkommer vi  under januari med uppföljning.

Vi har också hunnit fatta beslut om budget för 2011, och även investeringar för nästa år. De prioriterade områdena i budgeten är framförallt barn och äldre, i investeringsbudgeten är det främst vårt nya äldreboende som prioriteras.

För övrigt så handlar det mesta just nu i kommunen om markfrågor och även om vår brist på bostäder.

Jag har haft ett antal besök från ledsna och bedrövade medborgare som inte hittar någonstans att bo och som av en eller annan anledning blivit bostadslös. Jag tror tyvärr att det bekymret kommer att öka, och att allt fler riskerar att bli utslagna.

Däremellan så har jag råkat fylla 60 år och blev enormt uppvaktad, tack alla ni som gjorde min dag till ett minne för livet.

Nu stundar en julhelg och jag önskar Er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt 2011.
Kom ihåg att ”leva här och nu” .

Varma julhälsningar

Agneta Hägglund (S)
KommunalrådPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2747