Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Tobias Arvidsson ny kommundirektör i Håbo kommun

Tobias Arvidsson ny kommundirektör i Håbo kommun

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Tobias Arvidsson blir Håbo kommuns nya kommundirektör. Tobias kommer närmast från Norrtälje kommun där han arbetat som samhällsbyggnadsdirektör. Han har även tidigare haft liknande tjänster i Knivsta kommun samt under en längre tid i Åre kommun.

Tobias Arvidsson ny kommundirektör i Håbo kommun Tobias Arvidsson ny kommundirektör i Håbo kommun


Tobias är 48 år och uppvuxen i Umeå. Han bor med fru och barn samt en 12 veckor gammal valp i Knivsta. På fritiden cyklar han gärna mountainbike och åker slalom. 

– Håbo är en väldigt fin kommun med stora möjligheter. Jag trivdes bra i Norrtälje och hade gärna stannat kvar där om det inte var för att precis denna tjänst blev ledig just i Håbo, säger Tobias. 

Tobias ser som sitt främsta uppdrag att skapa en tydlighet och få alla förvaltningar och politiken att jobba ännu bättre tillsammans. 

– Det är en framgångsfaktor att få med sig alla. Jag vill att man ska känna att det är enkelt att ha med mig att göra, att jag lyssnar när man kommer till mig. Jag brukar beskrivas som en lugn person och en visionär. Mina ledord är tydlighet, öppenhet och prestigelöshet, avslutar Tobias. 

– Vi har haft många bra sökande och jag är väldigt glad över att kunna erbjuda Tobias tjänsten som kommundirektör i Håbo. Med Tobias norrländska lugn och trygga ledarskap kommer vi att få den struktur och utveckling av kommunen som vi önskar, säger Liselotte Grahn Elg, kommunstyrelsens ordförande i Håbo.

Tobias börjar tjänsten som kommundirektör på Håbo kommun den 1 oktober. 

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744