Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Tillfällig servicehjälp från Räddningstjänstens stödgrupp i Håbo

Tillfällig servicehjälp från Räddningstjänstens stödgrupp i Håbo

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

För att hjälpa de som saknar hemtjänst och står utan annan hjälp från vänner eller anhöriga startar Räddningstjänsten nu en tillfällig servicehjälp genom sin frivilliga stödgrupp.Det är en akut insats för de som är i riskgruppen för Coronaviruset och inte kan lösa hemleverans av livsmedel och mediciner på annat sätt. Kontaktperson är Jan Stoltz och Birgitta Green som arbetat som krisstödspersoner för Räddningstjänsten under flera år. De kommer under dagarna samla en resursgrupp som kan jobba med frågan under Coronakrisen.

- Vi behöver inventera hur vi kan göra det här på bästa sätt, säger Birgitta Green. Beroende på behov behöver vi kanske söka samverkan med andra frivilliga resursgruppen i Håbo. Det finns också facebookgrupper och andra privata aktörer som vi kan samverka med.
- Det vi behöver nu är att sprida vårt kontaktnummer dit man kan ringa om man är orolig och behöver hjälp. Hjälpnummer är till för individer i riskgruppen som behöver någon att samtala med eller inte kan lösa sin hemleverans på annat sätt under coronakrisen.

Kontakt
Har du behov av stöd kontakta stödgruppen på: 070-691 96 09Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

5.00

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738