Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Dags att söka sommarjobb!

Dags att söka sommarjobb!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Är du mellan 15–17 år, folkbokförd i Håbo och vill jobba två veckor i sommar? Då kan du söka sommarjobb hos Håbo kommun. Ansökningstiden är 8 mars till och med 5 april.

Dags att söka sommarjobb! Dags att söka sommarjobb!


Du kan få sommarjobb inom kommunal verksamhet, hos lokala föreningar eller genom att starta eget företag via Rookie Startups. Nytt för i år är att några ungdomar också kommer erbjudas sommarjobb som skådespelare i Knivsta ungdomsensemble.

Starta företag i sommar
Är du intresserad av entreprenörskap? I sommar får cirka 30 ungdomar möjligheten att starta företag som sommarjobb tillsammans med Rookie Starups. Ungdomarna får utbildning, startkapital och en personlig coach.

Sommarjobbet är självklart anpassat efter rådande situation under pandemin. Sommarjobbet är ett samarbete mellan Håbo kommun och Rookie Startups där kommunen finansierar samtliga deltagarplatser och startkapitalet.

Prova på skådespeleri
Under 2021 påbörjas ett nytt samarbete med kulturutveckling Region Uppsala och Knivsta kommun. 4–6 ungdomar från Håbo får chansen att sommarjobba som skådespelare i en ungdomsensemble i Knivsta.

Målet är att ge ungdomar chansen att prova på hur det är att vara skådespelare och uppleva en konstnärlig process. Sommarjobbet ska vara en inspiration till att välja en framtida konstnärlig yrkesväg och en brygga mellan unga och det professionella kulturlivet.

Som skådespelare i Knivsta ungdomsensemble kommer du vara med på repetitioner och föreställningar. Om du vill testa detta som sommarjobb väljer du skådespelare som arbetsområde i din ansökan.

Mer information om sommarjobb och hur du ansöker finns på håbo.se/sommarjobb

Attila Gal
HåboPortalen
Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Attila Gal 12 Mar 2021
Sommarjobb finns även på ICA Maxi Bålsta

https://www.facebook.com/icamaxibalsta/posts/4125087770855177
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

5.00

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2762