Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Fotoutställning i Galleri Kvantum

Fotoutställning i Galleri Kvantum

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Susanne Boussard är maj månads utställare i Galleri Kvantum, som är ICA Kvantum Bålstas satsning på lokal konst. Vill du ställa ut din konst, bilder, målningar etc. så kontakta Attila på ICA Kvantum (0727-3416 046, attila@kvantumbalsta.se).

Susanne Boussard är maj månads utställare i Galleri Kvantum | Foto: Attila Gal Susanne Boussard är maj månads utställare i Galleri Kvantum | Foto: Attila Gal


Så skriver Susanne om sig själv: 

Hej och välkomna till min fotoutställning här på ICA Kvantum-galleriet. Jag heter Susanne Boussard och är amatörfotograf.

Fotandet betyder väldigt mycket för mig och har oftast gått i perioder under mitt liv, men intresset har alltid funnits där, oavsett om jag fotat för att sen måla, eller endast för dokumentation. 

Efter att ha fotat mycket i svart/vitt och provat på framkallning, förstoring mm kom den otroliga digitala tekniken med systemkameran som öppnade nya möjligheter och gjorde allt så mycket lättare. Det tackar vi för.

Jag fotar idag med en Canon systemkamera och skriver ut alla mina foton själv. Har en förkärlek för naturen och särskilt fåglar. Då jag bodde i den norra skärgården fanns alla mina objekt nära till hands, men även de åren i Bålsta Kalmarsand, blev det ett antal shots. Kalmarsandsviken, Skokloster slott, Hjälstaviken mfl vackra ställen bidrog till mina smultronställen.

Tror mig vara en allkonstnär där foto, akvarell, vävning/textil, keramik och inredning är mina främsta intressen, förutom data som jag sysslar mycket med. Jag har deltagit i flera Konstrundor inom Håbo kommun, ställt ut både i kommunhus, ICA, Skokloster och olika Caféer. 

Utställningar i EP-galleriet Enköpingsposten. Deltagit i många lokaltidningar. Ett antal utställningar i Sörmland bl. a på Skebokvarnsgården. En ambition är att framöver få ha mitt eget galleri.

Det är roligt då jag nu för andra gången, fått tillfället genom ICA Kvantum- galleriet, att visa Er lite av de foton jag haft möjligheten att dokumentera. Naturen och dess rörelse något som jag hoppas att även Ni ska uppskatta.

Med vänliga hälsningar

Susanne Boussard
www.susanneboussard.comPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744