Hem | Politik | Politiker i Håbo nekar: historien om konstgräsplanen

Politiker i Håbo nekar: historien om konstgräsplanen

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Revisionsrapporten beträffande konstgräsplanen tillkomst har nu offentliggjorts och visar att politiker från förra majoriteten ljuger och förnekar sin inblandning i svartbygget som startades utan erforderliga tillstånd som krävs i form av bygglov och igångsättningstillstånd.

Vem satta bollen i rullning på konstgräsplanen? | Foto (illustration): Attila Gal Vem satta bollen i rullning på konstgräsplanen? | Foto (illustration): Attila Gal


Samtliga inblandade politiker nekar till att ha startat svartbygget trots kompromenterande mail. Den förra kommundirektören Maria Åberg har efter ett år totalt tappat minnet och troligtvis också förståndet till att känna till detta svartbygge. Den förra majoriteten visar här sin oförmåga till att driva en kommun på ett korrekt sätt, vilket medborgarna också konstaterat och därför borde inte de inblandade politiker finnas med på någon valsedel i valet 2014.

Genom att läsa rapporten kan var och en konstatera vilka de skyldiga är och borde därmed vara diskvaliserad vid valet 2014. Det är en skam att våra folkvalda inte kan stå för sina misstag och därför får de inte medverka i valet 2014.

Håkan Sundström

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs rapporten

Granskningen av en kommunala beslutsprocessen med anledning av Håbo FF begäran om att få anlägga i konstgräsplan i Bålsta (11 nov 2011)Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

2.33

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2678