Hem | Politik | Erik Weiman en katastrof för primärvården i Håbo

Erik Weiman en katastrof för primärvården i Håbo

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Att svara som Erik Weiman (M), landstingsråd i Uppsala län, gör i EP den 13 april på Agneta Hägglunds brev är en katastrof för den moderata primärvården i Håbo.

Erik Weiman (M) landstingsråd, LUL | Fotograf: Johan Wahlgren Erik Weiman (M) landstingsråd, LUL | Fotograf: Johan Wahlgren


Erik Weiman är bekymrad över att oroliga medborgare vänder sig till kommunledningen med sina frågor om sjukvården i Håbo, han tycker att de ska vända sig med sina frågor till vårdcentralen eller till Landstinget direkt, det som medborgaren gjort sedan flera år tillbaka utan att få något tillfredsställande svar som stoppar deras oro för primärvården i Håbo.

Det Agneta Hägglund gjort genom att beskriva medborgarnas oro för primärvården i Håbo, visar hennes engagemang för sina medborgare i Håbo samtidigt som hon visar ledarskap för medborgarna och den oro som spridit sig genom det konkurshot som ”Medpro clinic” aviserat, om inte landstinget går med på en förhandling om bättre ekonomiska villkor. Det är också arrogant av Erik Weiman att inte visa på en handlingsplan för VC i Bålsta om konkurshotet blir verklighet. Moderaternas politik tillsammans med följeslagarna Folkpartiet visar hur man skär ner och försämrar sjukvården i Uppsala län, som saknar motstycke i Svensk politik, som också var moderaternas strategi när de styrde Håbo kommun 2007 – 2010, då hade vi ett kommunalråd som aldrig ägnade sig åt medborgarnas problem och som alltid hänvisade problemen till någon annan med orden ”det är inte mitt bord”.

Agneta: fortsätt att engagera dig i medborgarnas tillvaro som primärvården och problemet med Veckholm och den planerade utökning av verksamheter för militären. Gör inte som den moderate ledaren i Enköping gör, hon tiger och sitter still i båten utan åsikt samtidigt som hon har ett tusental medborgares oro i sin egen kommun och betydligt fler medborgare i andra kommuner över utökningen av skjutningarna på Veckholms skjutfält. Politiker ska visa engagemang för alla medborgare i synnerhet när det berör medborgare över kommunens gränser.

Håkan Sundström

.................................................................................................................................

Här publicerar vi Erik Weimans svar till Agneta Hägglund, kommunalråd i Håbo:Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738