Hem | Politik | Sommarhälsning från kommundirektören och kommunalrådet

Sommarhälsning från kommundirektören och kommunalrådet

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Här kommer en sommarhälsning från Håbo kommuns kommundirektör Tobias Arvidsson och kommunalråd Liselotte Grahn Elg.

åbo kommuns kommundirektör Tobias Arvidsson och kommunalråd Liselotte Grahn Elg. åbo kommuns kommundirektör Tobias Arvidsson och kommunalråd Liselotte Grahn Elg.


Ett stort och intensivt arbete har pågått och pågår med anledning av coronaviruset. Många av kommunens medarbetare och chefer arbetar extra hårt och intensivt och har gjort det under en lång period. Allt för att kunna ge våra invånare så bra stöd, omvårdnad och service som möjligt under rådande omständigheter.

Vi vill ännu en gång rikta ett stort tack för allt arbete som alla medarbetare gör i kommunens förvaltningar. Det är en unik situation och vi är väldigt stolta över allt arbete som har gjorts och görs. Vi vill också skicka ett extra stort tack och många tankar till er som jobbar i våra verksamheter som pågår dygnet runt.

Företagsetableringar och ökad efterfrågan på bostäder

Håbo kommun fortsätter utvecklas och vi ser att många företag vill etablera sig här. Vi ser också en fortsatt utveckling med fler bostäder och många flyttar hit.

Den 2 juni noterades 22 021 invånare i Skatteverkets folkbokföringsregister. Klicka här för att läsa mer.

Våra förvaltningar arbetar med olika projekt och förberedelsearbeten för att möta utmaningar och efterfrågan när vi utvecklar samhället. Vi har mycket på gång med bland annat stationsområdet, förberedelser för ny simhall, Gröna Dalen-området, byggandet av det nya äldreboendet vid kyrkcentrum, Tvåhus-området, Björkvallen och nya detaljplaner runt om i kommunen. Vi ser fram emot att tillsammans med er förvalta och utveckla vår kommun. 

Håll i och håll ut – vi klarar detta tillsammans

Den här våren har varit unik på många olika sätt med anledning av coronaviruset och har förändrat vardagen för många av oss. Det är viktigt att vi håller ihop, tar hjälp av varandra och stöttar varandra. Vi uppmanar också alla att lyssna på rekommendationerna och ta eget ansvar för att minska smittspridningen. Tillsammans håller vi i, håller ut och klarar detta!

För sommartips, besök www.håbo.se/upptäckhåbo

Nu är det sommar och vi vill också passa på att tipsa om kommunens sommarsida på vår webbplats, www.håbo.se/upptäckhåbo. Där kan du ta del av information om sommaraktiviteter och få sommartips på vad du kan göra i Håbo kommun. Vi önskar er alla en skön sommar!

Med vänliga hälsningar

Tobias Arvidsson, kommundirektör
Liselotte Grahn Elg, kommunalrådPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2753