Hem | Politik | Bålstapartiet BÅP | Attendo förlorade upphandlingen av Pomona

Attendo förlorade upphandlingen av Pomona

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

(Insändare) Nu har Håbo kommun fattat beslut om vem som skall driva Pomona hus 2, Vinnande företag blev Humana omsorg ABNu får vi hoppas att driften kommer att bli lika bra som när Attendo haft ansvaret för driften, eller förhoppningsvis ännu bättre då de tydligen ingav den bästa offerten.

En av anledningarna till att Bålstapartiet ville att driften skulle övergå till kommunal verksamhet var för att slippa att dessa förändringar i driften.

Vi klargjorde tydligt att det inte var säkert att Attendo skulle få fortsätta driva Pomona eftersom det var tvunget att upphandlas på nytt. Det enda säkra sättet att veta vem som skulle driva Pomona hade varit om vårt förslag att återgå till kommunal verksamhet vunnit gehör, ett förslag som bara Bålstapartiet och Socialdemokraterna stod bakom.

De borgerliga partierna, med stöd av Miljöpartiet och Sverigedemokraterna, var de som beslutade att driften nu skall övergå till Humana Omsorg AB

Vi får önska Humana Omsorg AB lycka till och hoppas att den nuvarande kompetenta personalen kan få möjlighet till fortsatt arbete, om de väljer att börja arbeta hos denna nya arbetsgivare.

Owe Fröjd
Bålstapartiet

 

Läs även:

Kommunens info
http://www.habo.se/omsorg-och-hjalp/nyhetsarkiv/nyheter-omsorg-och-hjalp/2016-06-15-humana-omsorg-ab-driver-pomona-hus-2-fran-1-januari-2017.html

Länk till Lagen om valfrihetssystem (LOV) »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Länk till Lagen om offentlig upphandling (LOU) »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Krister Karlsson 27 Jun 2016
har skadat båda armarna och får hjälp på Pomonas korttidsboende nu. kanske skriver om mina intryck därifrån när jag blivit återställd. vem vet. nu gäller pekfingervalsen med v. pekfinger.
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739