Tack!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Vi vill rikta ett stort tack till alla de som valde att lägga sin röst på Sverigedemokraterna i Håbo kommun. Enligt det preliminära valresultatet ser vi ut att får 11,2 % av rösterna och 5 mandat i kommunfullmäktige vilket även innebär en så kallad ”absolut vågmästarroll”.Det vill säga, att oavsett om Bålstapartiet (BåP) väljer att samarbeta med de ”rödgröna” eller ”Alliansen” behåller vi vår vågmästarroll och övriga partier får väldigt svårt att inte släppa in oss i de politiska samtalen runt mötesbordet.

Med detta sagt vill vi poängtera att Sverigedemokraterna inte är ute efter att ”röra om i grytan” eller ställa till med ”parlamentariskt kaos”. Vi har fått ett förtroende av våra väljare och det är ett ansvar vi kommer att förvalta med största försiktighet. Vi är beredda att samtala med alla partier som finns representerade i kommunfullmäktige och vi lägger ingen prestige i vart ifrån ett förslag eller motion kommer. Är det bra för Håbo är det något vi kommer att stå bakom och rösta för, är det negativt för Håbo kommer vi att säga nej och rösta emot.Sverigedemokraterna är här för att stanna. För att ta ansvar. Och för att driva en ansvarsfull politik som är bra för Håbo kommun.

Återigen, ett stort tack för att just Du valde att lägga din röst på oss. Tack.

Sverigdemokraterna i HåboPrenumerera på kommentarer Kommentarer (2 Skickat)

avatar
Anders 18 Sep 2014
Tack för ni finns. Ni gör
att hoppet finns kvar att
leva o bo håbo. 2018
kommer SD regera.
Tur att ni är unga.
avatar
Håkan Sundström 18 Sep 2014
Att SD fick 5 mandat i Håbo visar på att missnöjet är mycket stort för de etablerade partierna. Om inte politiken blir bättre kommer SD att bli ännu större 2018. En stark majoritet här i Håbo skulle stärka politiken genom att S och M går samman och utelämnar de andra små partierna.
totalt: 2 | visar: 1 - 2

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739