Hem | Politik | Sverigedemokraterna SD | Michael Rubbestad (SD) vald till andre vice ordförande i Håbos kommunfullmäktige

Michael Rubbestad (SD) vald till andre vice ordförande i Håbos kommunfullmäktige

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Till kommunfullmäktiges sammanträde i Håbo den 9 december 2019 lämnade Owe Fröjd (BåP) in en avsägelse gällande posten som andre vice ordförande i kommunfullmäktige. Till ny andre vice ordförande valdes Michael Rubbestad (SD) efter en sluten omröstning i kommunfullmäktige med utfallet 21-18 samt 2 som avstod.Michael Rubbestad är gruppledare tillika oppositionsråd för Sverigedemokraterna i Håbo och har suttit i kommunfullmäktige sedan 2014. Michael har i sin tidigare roll som funktionsansvarig riksombudsman utbildat i såväl kommunallagen som rollen att leda ett möte eller sammanträde. 2017 och 2019 hade Michael Rubbestad äran att få agera mötesordförande på Sverigedemokraternas ”Landsdagar”, partiets högst beslutande organ som direktsädes ibland annat SVT. 2018 var Michael Rubbestad mötesordförande för partiets valkonferens där Sverigedemokraterna fastställde sin valplattform samt valsedlar i riksdagsvalet 2018.

Michael Rubbestad kommenterar:

”Jag tackar för förtroendet som har givits mig och det ska bli en stor ära att få bli en del av presidiet i Håbo kommuns högst beslutande organ. Jag ser fram emot att få leda såväl framtida debatter som ett givande samarbete med den nuvarande ordföranden och vice ordföranden.”

Källa: Sverigedemokraterna i Håbo Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2753