Hem | Skokloster | Kaffe och vänligt bemötande på historisk mark

Kaffe och vänligt bemötande på historisk mark

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

I en stilla och vacker miljö i och omkring Sjövillans sommarkafé intill Mälaren i Skokloster får man ett vänligt bemötande, gott kaffe och nybakat bröd till ett mycket humant pris.

Fr v Linnéa Walger, Emma Söderqvist, stående Rebecka Rutersten | Foto: Tommy Hildorsson Fr v Linnéa Walger, Emma Söderqvist, stående Rebecka Rutersten | Foto: Tommy Hildorsson


Det är Emma, Rebecka och Linnéa som ser till att gästerna trivs i kyrkans sommarkafé i Sjövillan.
Varje dag kl. 10-17 t o m den 21 augusti är kaféet öppet.  När båtracet, Skokloster Offshore Race & Event, går av stapeln helgen den 27-28 augusti kommer det också att vara öppet.

Njutbart vattenhål mitt i historien

Att gästerna trivs med det vänliga bemötandet och de humana priserna har låtit tala om sig. Det visar sig också då antalet besökare är många och ibland kommer långväga ifrån. Ett par som paddlat från Uppsala till Skokloster för planerad fortsatt paddling till Sigtuna var Urban Eriksson och Lotta Broman. Urban är bosatt i Kalix men på besök i Uppsala. Lotta kommer även hon långt norr ifrån men är för närvarande bosatt i Uppsala. De stannade till och njöt av nygräddade våfflor på Sjövillans veranda.

Några andra inte så långväga gäster som besökte Skokloster den här dagen var bålstaborna Christine och Magnus Norell med barnen Sebastian och Tindra. Vissa stunder på dagen var uteserveringen full av besökare som tagit vara på atmosfären vid Sjövillan med kyrkan, slottet, värdshuset och macken inom räckhåll.

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Album

Familjen Norell Urban Eriksson och Lotta Broman

Bedöm denna artikel:

5.00

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2761