Hem | Skokloster | Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Skokloster Bygdegårdsförening tackar alla som under året, 2014, hjälpt till att få bygdegården till den fräscha bygdegård det är idag.

Text och bild hämtat från inspirerande och kreativa krafter i Skokloster Text och bild hämtat från inspirerande och kreativa krafter i Skokloster


Företag, föreningar, privatpersoner, alla som ställt upp och fått bygdegården till vad den är idag – STORT TACK!

Vi önskar alla ett Gott Nytt År, och hälsar er välkomna på nya härliga, roliga och spännande äventyr i Skokloster Bygdegård 2015.

Redan i slutet av 2013 började vi planera för om- och tillbyggnad av köket i bygdegården i Skokloster. När vi senare fick ja på ansökan till kommunen och Boverket om bidrag för ombyggnation startade de praktiska förberedelserna. Det dröjde dock ända fram till i maj 2014 innan jobbet med allt det praktiska startade. Sedan dess har många yrkeskategorier varit representerade vid ombyggnationen.

Den 22 november 2014 var allt klart och vi hade öppet hus. Då visade vi det nyrenoverade köket och kanske är det, det finaste och bäst fungerade av alla kök i samlingslokalerna runt om i kommunen nu. Hur som helst så kommer troligtvis bygdegården i Skokloster att vara den mest eftertraktade lokalen i kommunen att hyra efter den här renoveringen. Om inte annat så för dess lantliga och natursköna läge med plats för dans och nöje både inne och ute.

http://www.skoklosterbygdegard.se/

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (2 Skickat)

avatar
Tommy Hildorsson 31 Dec 2014
Vinterdag vid Mälaren

Solen smyger sig sakta upp över horisonten och sprider sitt oranga ljus över himlen. Det tycks som om trädtoppar glöda mitt i denna kalla vinterdag när kylan tagit grepp om naturen.

Snön biter sig fast i isen på marken och på bryggan. Bryggan som sträcker sig ut i sjön och påminner om sommarens varma vatten, där vi badade, förtöjde båten och – bara fanns till.

Träden som står fast förankrade i isen lämnar skuggor som drar sig in mot land sökande kontakt med andra skuggor. De får en stund tillsammans – några timmar medan solen vandrar vidare längs horisonten.

Det är den tid på året när varje stund av solljus värmer oss till kropp och själ.
avatar
Attila Gal 31 Dec 2014
Tack Tommy själv för ditt engagemang (även) under 2014!

Gott nytt!

Attila
totalt: 2 | visar: 1 - 2

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2746