Hem | Skokloster | Nedskräpning

Nedskräpning

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

(Insändare) Nää, signaturen "Vad skall vi göra?" Det är vi själva som måste börja ta ansvar för våra liv.

Insändare i Bålsta Bladet Insändare i Bålsta Bladet


Nu är väl signaturen "Vad skall vi göra?" i Bålsta Bladet ute och cyklar. Det är inte så att kommunen skall vara dadda år oss som bor i Skokloster eller på andra platser i kommunen. Vi skall själva ta ansvar för våra liv. I många år har jag skrivit om nedskräpningen på Skohalvön i Upplands Nyheter och på Håbo Portalen. http://www.haboportalen.se/skokloster/5029-valkommen-till-skraphalvon.html men vad hjälper det.

Ta bara en titt i Idealbyn i Skokloster och se hur människor kastar fimpar från sina uteplatser ut på gräsmattan eller vägen. För att inte tala om hur det ser ut utanför huvudingången till flera hus, drivor av fimpar. Se hur många av de boende kör upp sina bilar till husen och parkerar. De parkerar på gräsmattorna som blivit helt sönderkörda. Vid vissa hus finns det inget kvar av gräsmattan, bara en lerig plätt. Nää, det är dags för oss alla att ta ansvar för våra liv och se till att vi håller rent och snyggt omkring oss.

Tommy Hildorsson Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738