Hem | Skokloster | Kom i julstämning på Skoklosters slott

Kom i julstämning på Skoklosters slott

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Julmarknad på Skoklosters slott 26-27 november

Skoklosters slott bjuder in till julmarknad på innergården första helgen i advent Skoklosters slott bjuder in till julmarknad på innergården första helgen i advent


Skoklosters slott är ett av världens bäst bevarade barockslott och ligger vackert beläget vid Mälarens strand. Under helgen 26-27 november fylls den innergården med marknadsstånd med allt som hör en traditionell julmarknad till; glöggservering, mat, godis, glögg och hantverk från lokala tillverkare.

Mellan 11 och 16 i dagarna två är Skoklosters slott öppet för att alla som vill komma i skön adventsstämning, handla klappar och annat juligt på marknaden och i slottets egen butik, fira första advent med julsmörgås, jultallrik, saft, kaffe och hembakat. Utanför slottet serverar en foodtruck viltklämmor och annat gott.

För barnen erbjuds julpyssel i skaparverkstaden och för hela familjen; specialanpassade vintervisningar i ficklampans sken kl 13 och 14 både lördag & söndag.
Gratis parkering.

Attila Gal
HåboPortalen Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV


Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738