Hem | Övriga Nyheter | Blöt festdag i ett festligt firande

Blöt festdag i ett festligt firande

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Håbo festdag blev en blöt tillställning men trots det välbesökt. Godisjoggen som startade klockan 11 i ett ihållande duggregn på Gröna Dalens idrottsplats lockade många deltagare och åskådare.

Från tidig morgon till sen eftermiddag föll ett duggregn över Håbo | Foto: Tommy Hildorsson Från tidig morgon till sen eftermiddag föll ett duggregn över Håbo | Foto: Tommy Hildorsson


Löpsträckan var 1300 m och gick mot Bålsta centrum och förbi simhallen. Omkring tusen personer deltog varav cirka 950 var barn. Samtidigt som starten för Godisjoggen gick invigde kommunalrådet Agneta Hägglund festdagen på stora scenen mellan Centrum och Fridegårdsgymnasiet.

Efter dessa begivenheter dansade ett karnevaltåg fram till stora scenen för att där värma upp publiken Det kunde behövas en dag som denna då himlen var molntäckt och det regnade från tidig morgon till långt fram på eftermiddagen. Trots regnet vandrade mängder av människor runt i marknadsområdet som ringlade sig runt Fridegårdsgymnasiet. På simhallsparkeringens övre del fanns Peter Pans Tivoli med allt från chokladhjul till karuseller. Men det var inte bara utomhus allt hände. Både i Gymnasieskolan och i Centrum var det liv och rörelse den här festfyllda dagen.

Feststämning fram till midnatt
På stora scenen avlöste banden varandra med början av The Poodles vid 11-tiden. På kulturscenen var det aktiviteter av en annan sort även om det även där rörde sig om sång och musik. Där var det bland annat körsång, folkmusik och dansuppvisning. I idrottshallen var det företagsmässa med ett 50-tal företag som presenterade sig och sina produkter och tjänster under dagen. På kvällen var där 80-talsfest med banden Noice Forever, Lasse Lindbom, Tommy Ekman & Micke Syd och i caféet spelade dansbandet Rhodos. Hela Bålsta fylldes av feststämning och med tanke på alla bilar på parkeringsplatser och vägrenar tycktes det som att de flesta håbobor tagit sig till Bålsta för att vara med på Håbo festdag den här regniga dagen lördagen i augusti.

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (3 Skickat)

avatar
Åsa Öman 23 Aug 2011
Vilken "snygg" bild nr 7. Undrar vilken frissa hon går till?
avatar
Attila Gal 23 Aug 2011
Sålde du plastfolie Åsa? :)
avatar
Åsa Öman 24 Aug 2011
Ja det skulle man ju tro....fy attan vilket regn. Skulle ha haft massor av paraplyer det hade varit gångbart.
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Album

Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson Foto: Tommy Hildorsson

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739