Hem | Övriga Nyheter | Blåljus | Brand i Skokloster

Brand i Skokloster

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Räddningstjänsten fick larmet på lördagskvällen att det brann i Skokloster hamn.

Foto: Tore Dahlström Foto: Tore Dahlström


Det var förrådsbyggnaden vid bryggorna som brann och räddningstjänsten lät den brinna ned under uppsikt. Polisen tror att branden är anlagd och rubricerar den som skadegörelse genom brand.


Foto: Tore Dahlström

Innan branden (bild på sjöboden)

Attila GalPrenumerera på kommentarer Kommentarer (5 Skickat)

avatar
ham 06 Nov 2011
Det är ju för j....... Förrådet har stått där och hållit på att förfalla och då Fredrik tog tag i det och gjode det representativt för omgivningen,ja då kom nästa och eldade upp det. Man undrar hur det är fatt i gamla Skokloster??. Då vi hade byggnaden som förråd i 30-40 år och hade ganska stora värden magasinarede där, klarade vi oss.Visserligen körde man ett antal gånger med engångsgrillar direkt på trävirket ,med mycket oroande resultat . Däremot blev det inte värre,tack och lov. Hoppas att det finns några försäkringar som kan täcka upp för Fredrik.Hur som helst,det känns väldigt deprimerande fö en som bott nästa 40 år i kyrkbyn i Skokloster.
Karl-Erik Hamström
avatar
Tommy Hildorsson 06 Nov 2011
Ja du Kalle, visst är det tråkigt att så mycket förstörs i Skokloster. Jag skickar en bild till Portalen på hur det såg ut när det var som finast. Vart skall jag nu bege mig på förmiddagarna när vädret visar sig från sin bästa sida. Och vad kommer att hända härnäst...lite ruggigt tycker jag. Hoppas du har det bra på alla sätt.
Mvh Tommy
avatar
susanne nilssson 06 Nov 2011
Vad tråkigt.....den har liksom alltid funnits. Hoppas den kan byggas upp igen. Bästa stället för svalor, spindlar och den som vill känna solens värme och samtidigt lyssan på isens tjongande ljud.
avatar
Tommy Hildorsson 06 Nov 2011
När vårsolen börjar göra sig påmind var det skönt att krypa upp i hörnan där på bänken och njuta av solen och kanske författa något. Jag har tagit en bild från bänken och ut mot Häggeby en vacker morgon. Den har jag ligger på skrivbordet på datorn så jag sitter alltid på bänken vid bryggan när jag sitter vid datorn.
Mvh Tommy
avatar
Sven Thunman 07 Nov 2011
Ja mycke tråkigt att det finns dylika element i samhället. De dorde finnas non sorts spray för sånt precis som för mygg lol.. Mina första minnen från magasinet går tillbaka till 30 talet då jag var inneboende hos trädgårdsmästaren. Vistades ofta vid bryggan o magasinet non sålde glass der ibland. Hoppas oxo att det finns försäkring för de va ett fint jobb dom la ner där.. Jag var där när dom skikade o målade det sista på magasinet...
Hälsningar
Sven Thunman
totalt: 4 | visar: 1 - 4

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

5.00

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2624