Hem | Politik | Moderaterna M | Moderaterna kampanjade i centrum

Moderaterna kampanjade i centrum

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Supervalåret 2014 har knapp börjat, men Håbomoderaterna är redan igång. Idag besökte de Bålsta centrum.

Staffan Wohrne, Ulf Lennerö, Karl-Axel Boström och Lennart Carlsson | Foto: Attila Gal Staffan Wohrne, Ulf Lennerö, Karl-Axel Boström och Lennart Carlsson | Foto: Attila Gal


En gång i månaden, ändå fram till september, ska de stå i Bålsta centr m för att informera väljarna och diskutera politik i Håbo.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (6 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 08 Jan 2014
Bra initiativ av M, så skulle alla andra partier också göra. Moderaterna har idag en stor uppförsbacke att jobba med, därför detta goda initiativ om de inte ska bli marginaliserad i Håbopolitiken.
avatar
Peter Kilger 04 Sep 2014
Hej Håkan,
du kan vara alldeles lugn vi kommer inte att bli marginaliserade! Vi är beredda att ta ansvar för de skattemedel som flyter in i kommunen och fördela dem på bästa sätt och vis som det är möjligt. En viktig del är dock att inte hela tiden låna upp pengar för att driva verksamheten. Kommunen har en gigantisk upplåning som uppgick till 744 miljoner i förra veckan och då har jag inte räknat in låneskulden som Håbohus har. Räntekostnaden på innevarande skuld uppgår till 38 miljoner kronor per år, dessa pengar skulle definitivt kunna användas på ett bättre sätt. Hursomhelst uppförsbacken när det gäller lån borde kapas succesivt för att vi ska ha råd med alla önskemål som kommer från våra kommuninvånare, eller hur. Jag ser fram emot din röst i valet så ska jag dra mitt strå till stacken så vi inte hamnar i Lyxfällan (läs Kommunakuten)!
Med vänlig hälsning
Peter Kilger
avatar
Owe Fröjd 09 Jan 2014
.
Bålstapartiet kommer även att stå i centrum men först efter sommaren.

Vi skulle även vilja vara med och annonsera på håboportalens TV-skärmar, dock så har fastighetsägaren tvingat Attila att censurera politiska budskap på dessa, vi hoppas att fastighetsägaren ändrar sitt beslut i denna fråga då det känns väldigt odemokratiskt??

Så här står det på (SD) hemsida:

"citat;
Den 13 december kontaktades vi återigen av Håboportalen som meddelade att ”Bålsta centrum enligt en ny policy sagt ifrån all reklam från politiska partier och bad mig ta bort er annons. Bålsta centrum ska inte förknippas med något politiskt parti” och julkampanjen avslutades med omedelbar verkan, ett regelrätt kontraktsbrott."


Owe Fröjd
Bålstapartiet
.
avatar
Monika Stålberg 07 Feb 2014
Efter sommaren? Det är vad ni har åstadkommit fram till nu och vad ni gör just nu som räknas för oss väljare inte vad ni kommer med för valfläsk efter sommaren. Då har vi redan bestämt oss.Men ni kanske har tillräckligt med väljare redan. Väntar fortfarande på svar angående detaljplan Tvåhus m.fl. och varför den fördjupade översiktsplanen 2010 inte ska gälla där. Vi vill ha både bostäder och flera spår. Kan inte vara så svårt att få plats med både och i det här tidiga planeringsstadiet. Ett opolitiskt Bålstaparti borde värna mer om Bålstas framtid.
avatar
Christian 09 Jan 2014
Stå i centrum efter sommaren.

Då är väl det valstugor som gäller för hela slanten.

F.ö var det urlöjligt detta med TV-skärmen. Det var ett parti som önskade God Jul och Gott nytt år, inget annat. Förstår inte hur folk kan bli upprörda över det.
avatar
Jan 10 Jan 2014
Frågan är självklar.
Vem blir kommunalrådskandidat för (M) nu?
totalt: 4 | visar: 1 - 4

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2697